Sari la conținut

Vrei să ai sprâncene mai bogate? Amestecă aceste două ingrediente și vei avea sprâncenele dorite

Din cuprinsul articolului

Vrei să ai sprâncene mai bogate? Amestecă aceste două ingrediente și vei avea sprâncenele dorite într-un timp relativ scurt, fără să apelezi la alte intervenții. 

Dacă sprâncenele tale nu arată chiar cum îți dorești, din varii motive, iată o soluție la îndemână pentru ca acestea să crească mai rapid.

Soluția este cât se poate de simplă. Iei ulei de ricin de la farmacie sau de la plafar și îl amesteci cu ulei de măsline extra virgin, de preferință. Acest amestec le va ajuta să se regenereze într-un timp relativ scurt.

Așadar, aplică acest amestec în fiecare seară, masează ușor sprâncenele cu peria aplicatoare și lasă-l să acționeze peste noapte.

Sau poți găsi un alt moment al zilei când vrei să faci asta, important este să stai cât mai mult timp cu amestecul pe sprâncene. notează Healthline.

Cât timp durează tratamentul

Chiar dacă nu sunt studii exacte în privința duratei tratamentului, este bine să faci asta minimum 3 luni.

Înainte de aplicarea amestecului, este bine să cureți bine tenul și apoi să aplici uleiurile.

De asemenea, cu efecte benefice pentru sprâncene este și uleiul de cocos, pe care îl aplici seară de seară și îl lași să acționeze peste noapte.

Mai este de ajutor și sucul de ceapă, acesta stimulând creșterea rapidă a sprâncenelor deoarece îmbunătățește producerea de colagen din țesuturi și întărește rădăcinile sprâncenelor.

Pentru că stimulează creșterea părului, toate aceste soluții se pot folosi și pe scalp, pentru persoanele care se confruntă cu o cădere masivă a părului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel