Sari la conținut

Vrei un abdomen plat și cu pătrățele? Iată de ce ar trebui să eviți abdomenul cu șase pachete: avertismentul experților în sănătate

Vrei un abdomen plat și cu pătrățele? Iată de ce ar trebui să eviți abdomenul cu șase pachete: avertismentul experților în sănătate.

Pentru a obține abdomenul cizelat perfect, trebuie să mențineți un antrenament de mare putere, care se concentrează pe mușchii burții. Abdominalii cu șase pachete au nevoie, de asemenea, de o rutină de fitness dedicată, împreună cu o dietă la fel de specială, care se concentrează în mare parte pe o dietă strictă cu conținut scăzut de carbohidrați și bogată în proteine.

De asemenea, necesită un procent de grăsime corporală nefiresc de scăzut, care face ca acei mușchi sculptați să strălucească.

Vrei un abdomen plat și cu pătrățele?

Procentul scăzut de grăsime corporală din organism poate cauza o mulțime de probleme pe termen lung. Grăsimea stocată în organism îndeplinește multe funcții, cum ar fi menținerea nivelului hormonal sănătos, producerea de enzime, amortizarea organelor vitale, controlul temperaturii etc.

Pentru femeile interesate să facă abdomene cu pătrățele, procentul scăzut de grăsime corporală este extrem de nesănătos, deoarece poate interfera cu ciclul menstrual și poate cauza probleme în conceperea copiilor. Femeile au în mod natural mai mult procent de grăsime decât bărbații.

Cum îți afectează corpul?

Potrivit experților în sănătate, nebunia pentru abdomene cu pătrățele poate avea efecte adverse asupra altor organe ale corpului, cum ar fi

1. Vezica scăpată de sub control

2. Funcția intestinală necontrolată poate duce la constipație severă

3. Dezechilibru hormonal sever

4. Imunitate slabă

5. Durere severă în mușchi și articulații

6. Risc crescut de rănire

7. Creșterea oboselii și a oboselii

8. Schimbări de dispoziție și anxietate

9. Abdominalii exagerați poate provoca cifoză

10. Practicienii din domeniul sănătății recomandă, de asemenea, evitarea abdomenului cu șase pachete, deoarece acestea pot duce la crampe musculare, entorse și leziuni care cauzează și dizabilitate permanentă. Exagerarea exercițiilor abdominale poate duce la aplatizarea curbei lombare, slăbirea zonei coloanei vertebrale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.