Un medicament banal poate trata cu succes acneea

Un medicament banal poate trata cu succes acneea
Un medicament banal poate trata cu succes acneea

Aspirina poate fi folosită ca tratament eficient împotriva acneei şi iritaţiilor pielii, datorită conţinutului de acid salicilic, despre care s-a demonstrat că reduce inflamaţiile, combate acneea, închide porii, catifelează tenul şi calmează iritaţiile pielii.

Pentru a prepara o mască pentru ten, amestecaţi cinci comprimate de aspirină pisată cu o lingură de iaurt integral şi o lingură de miere. Masca nu ar trebui utilizată de persoanele alergice la produse lactate sau aspirină. De aceea, înainte de folosirea măştii, aplicaţi puţin amestec în spatele urechii, pentru a vedea dacă sunteţi alergic.

Dacă aveţi ten uscat, adăugaţi mai multă miere, iar dacă aveţi ten gras, este nevoie de mai mult iaurt.

Masca nu trebuie aplicată mai des de două ori pe săptămână, altminteri tenul devine prea sensibil şi uscat. În loc de aceste ingrediente, se poate folosi cremă hidratantă sau gel purifiant cu aloe vera.

Acest tratament cu aspirină dă rezultate mult mai bune dacă folosiţi zilnic un gel purifiant, după care aplicaţi o cremă hidratantă cu factor de protecţie.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. … ca la Radio Erevan: poate fi utilizata aspirina ca anticonceptional?…. da, tinuta strans intre genunchi!

  2. Cel mai de succes tratament impotriva acneei cu care eu m-am vindecat a fost pe baza de produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
    Eu am folosit zilnic, de la ei spuma naturala de spalat pe fata, lotiunea tonica, crema hidrantata si gelul medicinal antiancee. Deci la mine au avut succes si le recomand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *