Sari la conținut

10 legi ale karmei: ce sunt și cum ne afectează. Atenție, îți vor schimba viața

karma
Sursă foto: arhiva Doctorul ZILEI
Cum sa iti cureti karma

10 legi ale karmei: tot ceea ce facem, gândim, vorbim are o acțiune de feedback. Cu alte cuvinte, ce sădim, semănăm sau cum ne așternem așa dormim.

Nu putem evita evita consecințele acțiunilor noastre, răspunsuri transmise de Univers, însă putem învăţa să acţionăm în mod pozitiv.

Trebuie să înțegem ce este karma și cum funcționează legile ei. Iar ceea ce trebuie să reținem este că legea karmei nu acţionează asupra noastră ca o formă de pedeapsă, ci ca un mod de educaţie spirituală.

Ce trebuie să știi despre regulile karmei pentru ca să nu îți fie frică și să te bucuri de viață? Iată câteva dintre legile karmei, sintetizate de bloggerul de dezvoltare personală, Steven Aitchinson.

Legi ale karmei: 1. Legea Motivului și a Consecinței

Ce semeni aceea vei culege. Dacă ceea ce ne dorim este fericire, pace, iubire și prietenie, atunci noi trebuie să fim fericiți, împăciuitori, iubitori și credincioși. Odată și odată, în viață, roata se întoarce.

2. Legea Creației

Viața ne este dată cu un anumit scop. Suntem unici în tot Universul, atât în interior cât și în exterior. Ceea ce ne înconjoară ne dă cheia către starea noastră interioară. Fii tu însuți și lasă-te înconjurat de oamenii pe care vrei să îi ai în viața ta.

Legi ale karmei: 3. Legea Responsabilității

De fiecare dată când ceva nu este în ordine în viața mea, ceva nu este în regulă la mine. Suntem o oglindă pentru cei care ne înconjoară și ceea ce ne înconjoară este o oglindă pentru viața noastră. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în viața noastră.

4. Legea Legăturii

Chiar și ceea ce facem și pare neînsemnat are o legătură cu ceea ce se întâmplă în Univers. Fiecare pas pe care îl facem ne duce către un altul, și așa mai departe și mai departe.

Cineva trebuie să pună temelia unei case pentru ca aceasta să fie construită. Și primul pas și ultimul au o importanță deosebită deoarece ei sunt vitali în atingerea unui obiectiv.Trecutul, prezentul și viitorul sunt legate.

Legi ale karmei: 5. Legea Împăcării

Nu vei putea primi ceva, dacă vei continua să renunți la acel ceva. Dacă ceea ce vedem nu ne place, asta înseamnă că noi singuri ne-am fixat atenția la acest nivel și nu la unul superior.

6. Legea Creșterii

Trebuie să creștem sufletește. Anume noi trebuie să ne schimbăm, dar nu alți oameni, lucruri sau locuri care ne înconjoară. Atunci când ne schimbăm viziunile despre cine suntem noi în inimile noastre, atunci viața va lua exemplu și se va schimba și ea.

Legi ale karmei: 7. Legea Concentrării

Nu poți să te gândești concomitent la două lucruri. Atunci când atenția ta este direcționată către valorile sufletești, este imposibil să ai gânduri josnice, pline de furie și lăcomie.

8. Legea Acum și Aici

Dacă vei privi în urmă să analizezi ce s-a petrecut și să îți faci griji pentru ce se va întâmpla, ar însemnat să nu fii în stare să trăiești aici și acum. Gândurile vechi, vechile modele de comportament și dorințele vechi ne limitează accesul către ceva nou.

Legi ale karmei: 9. Legea Răbdării și a Răsplății

Pentru fiecare reușită este nevoie de multă muncă și transpirație. Adevărata fericire vine atunci când știm ce vrem să facem și atunci când știm că vom fi răsplătiți cum se cuvine.

10. Legea Schimbării

Istoria se va repeta până când nu ne vom învăța lecțiile care ne vor schimba drumul în viață.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel