joi, ianuarie 28, 2021

În noua lui carte numita “Why Men Fake it: The Totally Unexpected Truth” (De ce mimează bărbaţii orgasmul: Adevărul total neaşteptat), dr. Abraham Morgentaler susţine că sunt mulţi bărbaţi care se prefac că au orgasm. 

Supriza o reprezintă însa motivul. Odată implicaţi într-o relaţie serioasă, bărbaţii pun sentimentele partenerei mai presus de orice şi atunci aleg această metodă pentru a nu o răni.
„A fost o surpriză pentru mine atunci când am început studiul să constat că, odată ce un bărbat se implică într-o relaţie serioasă, lui îi pasă mai mai mult de parteneră decât de el. Pentru fiecare bărbat care nu este tocmai un model vă pot oferi zece exemple de bărbaţi devotaţi relaţiei şi care depun toate eforturile pentru a fi un partener de încredere“, spune dr. Abraham Morgentaler

Morgentaler prezintă în cartea sa o serie de studii care întăresc ipoteza lui. O cercetare recent realizată de un grup de specialişti de la University of Kansas arată că 74% dintre femei şi 22% dintre bărbaţi mimează orgasmul.
Numărul bărbaţilor care mimează orgasmul a crescut în ultimii ani, iar motivul îl reprezintă schimbarea de identitate sexuală, care are loc într-un ritm foarte rapid în societatea de astăzi, completează specialistul urolog. Acesta este motivul pentru care tot mai mulţă bărbaţi îşi pierd încrederea în propria masculinitate.
,,În urmă cu 60 de ani, sexul era văzut drept o datorie a femeii mai degrabă decât ceva care să îii facă plăcere. Acum însă, femeile se aşteaptă să fie satisfacute.”, a declarat Morgentaler.

CITIȚI PE ACEEAȘI TEMĂ ȘI: