luni, noiembrie 28, 2022

5 exerciții de yoga pentru față pentru a obține o linie perfectă a maxilarului. 

Mulți oameni abordează problema de a avea grăsime pe față. Chiar și persoanele care sunt mai grele pot avea o grăsime facială care le poate ascunde linia maxilarului și alte trăsături faciale. Dacă ești unul dintre ele, atunci avem câteva sfaturi pentru tine – face yoga!

Este una dintre cele mai bune modalități de a vă ascuți linia maxilarului și de a vă îmbunătăți în mod natural trăsăturile feței. Este mai bună decât orice procedură cosmetică, deoarece vă scutește de orice fel de efecte secundare sau vătămări fizice. Nu numai asta, dar te ajută și să-ți întinerești pielea și să o faci mai sănătoasă.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

Iată cinci yoga pentru față pe care le poți face pentru a obține o linie perfectă a maxilarului:

13,351 Air Kiss Stock Photos and Images - 123RF

 

 

Exerciții de față: Sărutări de aer

Acesta este unul dintre cele mai simple exerciții pe care le faci pentru a-ți îmbunătăți structura feței. Trebuie să îți țugui buzele ca și cum ai săruta pe cineva. Această poziție îți împinge buzele în afară. Țineți buzele așa timp de 10 până la 20 de secunde, eliberați și zâmbiți. Repetați procedura până când simțiți arsura.

Yoga exercises for face | Be Beautiful India

Fața de peste

Acest exercițiu este puțin diferit de țuguirea buzelor. Trebuie să-ți sugi obrajii și să zâmbești. Acest lucru vă ajută să vă întindeți mușchii feței și să vă ascuți maxilarul. De asemenea, vă va ridica pomeții și vă va oferi un aspect definit.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

When You're Probably Grinding Your Teeth | Barton Family & Cosmetic Dentistry

Exerciții de față: Strângerea dinților

Acest exercițiu este simplu. Tot ce trebuie să faci este să strângi din dinți ca atunci când te enervezi. Acest lucru vă ajută linia maxilarului să capete o formă perfectă. De asemenea, vă întărește mușchii umerilor și gâtului.

Face Yoga Method - Getting Rid Of Nasolabial Folds With The Puffer Fish Pose | Facebook

Pește balon

Dacă vrei un exercițiu care să-ți reducă ridurile și, de asemenea, să ajute pielea să strălucească, pufferfish este o opțiune grozavă pentru tine. Trebuie doar să umflați obrajii și să atingeți încet fiecare obraz timp de 20 până la 30 de secunde. Acest exercițiu funcționează excelent și pentru linia maxilarului.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

Yoga for Neck Pain | Neck and Shoulder Stretches | The Beachbody Blog

Exerciții de față: Întinderi de gât

Acest exercițiu funcționează excelent dacă încerci să scapi de bărbia dublă. Tot ce trebuie să faceți este să respirați adânc și să vă îndoiți bărbia spre umărul stâng, să o trageți înapoi în centru și apoi să o mutați spre umărul drept. Repetați ciclul timp de 5 până la 10 minute.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private