luni, iunie 21, 2021

Contactul intim este un act consimțit între adulți, dar care poate sfârși tragic uneori. Iată câte accidente neprevăzute se pot întâmpla și cum le previi.

Vaginul poate fi sfâșiat la propriu, dacă nu

există preludiu, lubrifiere și blândețe, mai ales la începutul partidei de sex.

Dacă vaginul nu este atât de elastic pe cât ne-am gândi, astfel de accidente apar. Efectiv se produc răni, poate apărea și hemoragia. De cele mai multe ori lipsa de experiență duce aici. Este important să se țină cont de pregătirea organismului, dar și de cea mentală. Iar dacă lubrifierea naturală întârzie, folosiți gelurile lubrifiante speciale.

Dureri anale, în timpul sexului anal. La fel, zona este extrem de delicată și fără lubrifiant nu este recomandată penetrarea.

În cazul unui accident, rănile se vindecă singure

în două zile, dar atenție! Dacă observați sângerări sau dureri excesive, este recomandat să mergeți la medic. O ruptură anală este mai periculoasă decât una vaginală, deoarece în anus există mai multe bacterii periculoase.

Și cum țesuturile anale sunt foarte subțiri, bacteriile și alți microbi periculoși sau boli precum gonoreea, chlamydia și SIDA pot trece ușor prin acele răni și ajunge în sânge.

Durerea vaginală este unul dintre cele mai comune probleme sexuale. Dacă aveți dureri puternice după o partidă de sex, luați un calmant, ibuprofenul este indicat. Ajută și o baie caldă de

șezut. Tendința de a avea dureri la contact este bine să fie discutată cu un medic și dacă obișnuiești să ai contacte dure, e bine să o lași mai moale puțin.

Dacă îți pierzi prezervativul, este o situație delicată, dar nu îți pierde cumpătul. Nu intra în panică și ajută-te de două degete pentru a-l căuta cu calm. Este important să nu te agiți, frica îți va contracta mușchii vaginali și va duce prezervativul pierdut și mai sus.

Dar reține! Nu înafara vaginului tău, este imposibil ca un prezervativ să treacă de col.

Dacă nu îl găsești imediat, mai așteaptă puțin. Dacă nu reușești nicicum,

te poate ajuta ginecologul, nu ar fi prima dată când se confruntă cu o astfel de situație.

Fractura peniană există! Nu este un mit. Și este într-adevăr o situație gravă. Fractura de penis chiar se și aude, întocmai ca o ruptură, iar durerea este crâncenă. Organul devine violet și se umflă necontrolat. Trebuie pusă urgent o pungă cu gheață pe penis și direcția UPU de îndată, e posibil să fie nevoie chiar și de intervenție chirurgicală.

Ultimele stiri

Parteneri