duminică, aprilie 2, 2023

Acuzații grave la adresa unui specialist OMS: „Există forțe care lucrează pentru a reprima Ivermectina/ Ați optat în mod deliberat pentru moartea oamenilor”.

Medicul estetician Adina Alberts a adus în atenția opiniei publice cazul cercetătorului șef în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Soumya Swaminathan. După ce specialistul OMS a declarat că nu „există nicio dovadă” că Ivermectina poate contribui la oprirea progresiei COVID-19, a fost dată în judecată de o asociație de avocatură privată cu sediul în Mumbai.

Te-ar mai interesa: Ora la care te trezești indică dacă ai probleme cu...

IBA îi reproșează medicului pediatru Soumya Swaminathan, că prin declarațiile sale despre Ivermectină încercând astfel să descurajeze populația în a-și administra preventiv și curativ acest medicament.

„Acțiunea introdusă în instanță care are 51 de pagini, caracterizează afirmațiile medicul OMS ca fiind „extrem de inconștiente, înșelătoare și emise cu scopuri și intenție deliberată de a subestima eficacitatea Ivermectinei în tratarea pacienților cu Covid-19, precum și utilizarea acesteia ca profilaxie, și pentru a descuraja oamenii în a utiliza acest medicament prin crearea de îndoieli în mintea tuturor cu privire la siguranța Ivermectinei”.

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

Avocații IBA au solicitat acțiuni în temeiul secțiunilor 302 (pedeapsă pentru crimă), 120 (parte la conspirație criminală) și (acte făcute de mai multe persoane în sprijinul unei intenții comune) și alte prevederi ale Codului Penal Indian, precum și conform Legii din 2005 privind gestionarea dezastrelor.

Asociația Baroului Indian (IBA) este o asociație de avocați care sunt uniți în cauza promovării transparenței și răspunderii în sistemul judiciar indian. Membrii IBA împărtășesc zelul comun de a lucra pentru menținerea Statului de Drept, în care sistemul judiciar are un rol esențial”, a scris medicul Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Darurile runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023...

Acuzații grave la adresa unui specialist OMS

„Notificarea legală este doar primul pas. O vom duce mai departe. Există forțe care lucrează pentru a reprima Ivermectina din motivele menționate în aviz „, a declarat Dipali Ojha, autorul avizului și șeful celulei juridice a IBA, potrivit theprint.in

Notificarea o acuză pe Swaminathan că a renunțat în mod deliberat la medicament, „în speranța disperată de a descuraja oamenii din India să descopere eficacitatea Ivermectinei și că aceștia se îmbolnăvesc în continuare și sunt disponibili ca o piață imensă”, pentru medicamentele mai noi cărora li se poate acorda autorizație de utilizare de urgență (EUA).

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

„Dumneavoastră (Swaminathan) ați abuzat de poziția dvs. de om de știință șef la OMS pentru a influența negativ oamenii, inclusiv medicii și oamenii de știință, încercând să le impuneți faptul că OMS nu susține utilizarea Ivermectinei nici ca profilactic, nici în tratamentul COVID-19.

Se pare că ați optat în mod deliberat pentru moartea oamenilor pentru a vă atinge obiectivele ulterioare”, se arată în comunicatul IBA. 

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

Cu toate acestea, avizul IBA se bazează pe cercetări științifice contestate. IBA folosește rezultatele cercetării a două organizații – „Front Line COVID-19 Critical Care Alliance” din SUA, precum și „British Ivermectin Recomandation Development Panel” – pentru a susține afirmațiile sale cu privire la beneficiile Ivermectin.

Ambele organizații susțin că Ivermectina este eficientă în combaterea Covid-19, atât ca profilactic, cât și ca tratament. Cu toate acestea, revista medicală Frontiers in Pharmacology, a respins cercetările efectuate de SUA Front Line COVID-19 Critical Care Alliance pentru „afirmații nefondate”.

American Journal of Therapeutics a publicat ulterior aceeași cercetare. Utilizarea Ivermectinei a fost întotdeauna contestată profund, dar chiar și producătorii medicamentului au recunoscut că nu are efecte terapeutice potențiale asupra Covid-19, spunând că nu are „dovezi semnificative pentru o activitate clinică sau eficacitate clinică la pacienții cu Covid-19. boală ”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private