Sari la conținut

Aplică metoda 369 pentru împlinirea oricărei dorințe: sănătate, bani, succes… Metoda a fost inventată de Nikola Tesla

Aplică metoda 369 pentru împlinirea oricărei dorințe: iubire, sănătate, bani, succes, o viață mai bună, excursii, concedii, mașină nouă, casă… Metoda a fost inventată de Nikola Tesla.

 

Cine nu-și dorește o viață mai bună, sănătate de fier, iubire, succes… etc.? Dar câți au parte de toate acestea sau măcar de câteva…?

Ei bine, vestea bună este că anumite metode ar ajuta să ne îndeplinim dorințele, una dintre acestea fiind metoda de manifestare… 369!

Dar ce este această metodă?

Metoda de manifestare 369 este  o metoda foarte simpla, nu rapeste mult timp, dar e nevoie de incredere totala, optimism, energie pozitiva si perseverenta.

Metoda 369, inventată de Nikola Tesla: Amprenta Matematică a lui Dumnezeu 

Asadar, daca iti doresti ceva foarte, foarte mult si esti pregatita sa-l obtii, trebuie să știi că această metodă de manifestare 369 este un exercitiu, are legatura cu spiritualitatea, NU este o treaba supranaturala.

Metoda 369 a fost inventata de omul de stiinta Nikola Tesla, renumit nu numai pentru inventiile sale – telecomanda si bobina tesla – ci si pentru obsesia sa pentru numere.

Potrivit lui Nikola Tesla, numerele 3, 6 si 9 sunt numere divine. “Daca ai cunoaste maretia lui 3, 6 si 9, ai avea o cheie a Universului”, spuna Nikola Tesla.

De altfel, 3,6,9 reprezintă Amprenta Matematică a lui Dumnezeu, despre care se mai spune că este  codul divin secret de împlinire a dorințelor și muzică terapeutică, o muzică a cărei frecvență vindecă boli grave.

Cum practicăm metoda 369

Pentru a utiliza tehnica 369, iti trebuie ceva de scris, o foaie (un jurnal) si sa stii exact ceea ce iti doresti sa manifesti, sa stabilesti obiectivul – o promovare, achizitionarea unei locuinte, mutarea intr-un oras nou, obtinerea unui job, gasirea unui partener potrivit ție etc.

Dar trebuie scris în jurnal/pe foaie că acea dorință ți-a fost deja îndeplinită…

De exemplu: “Am banii necesari pentru ultimul de tip de mașină sport”/ „Am o sănătate de fier”/ „Am partenerul/jobul potrivit mie…” etc.

Gandeste ca si cum ceea ce iti doresti se intampla deja, ai deja. Noteaza in jurnal (pe foaie) aceasta afirmatie de 3 ori dimineata, de 6 ori dupa-amiaza si de 9 ori seara.

Pe masura ce scrii intentia, foloseste viziunea si sentimentul ca ai deja ceea ce iti doresti sau ca esti deja acolo unde vrei sa fii.

“Sunt recunoscatoare/recunoscător pentru promovarea pe care am primit-o.”; “Am un partener iubitor care accepta toate partile din mine si este disponibil emotional”.

Bineinteles, oricat de frumos ar fi ca dorintele noastre sa se indeplineasca cum batem din palme, doar pentru ca le-am notat undeva si acum asteptam sa ne pice din cer, lucrurile nu stau chiar asa.

Atenție, trebuie să faci asta zilnic!

Actiunile tale (sau lipsa lor) pot ajuta sau distruge posibilitatea realizarii obiectivului tau. Ca sa profiti la maximum de practica 369, este important ca pasii tai de zi cu zi sa se indrepte in aceeasi directia cu manifestarea.

De pildă, poti incepe prin a pune deoparte cate 50, 150, 200, 1.000 de lei…  sau cât îți permiți pentru mașina mult visată sau pentru vacanța de vis.

La locul de munca vei da randament si vei arata ca meriti promovarea iar daca iti doresti o relatie, nu este recomandat sa stai in casa si sa te uiti la televizor asteptand ca el sa iti bata la usa.

Oricât ai scrie tu pe foaia aia, nu se va întâmpla asta dacă nu faci și tu ceva.

Odata ce ai inceput manifestarea, pasteaza-ti mintea deschisa, optimista si cauta oportunitatile. Aminteste-ti ca una dintre regulile de aur ale manifestarii este „energia pe care o investesti este ceea ce primesti inapoi”.

Gandeste, comporta-te, imbraca-te si actioneaza ca si cum ai deja ceea ce manifesti.

Când vedem rezultatul metodei 369

Chiar dacă nu exista un raspuns concludent, ar putea merita asteptarea. Se spune ca ar trebui sa scrii in jurnal timp de 33 de zile.

De 3 ori dimineata, de 6 ori la pranz si de 9 ori seara. Unii au avut rezultate combinand metoda de manifestare 369 cu regula lui Abraham Hicks.

Potrivit lui Hicks, daca te concentrezi timp de 17 secunde pe un gand, acel gand incepe sa atraga ale ganduri si alte forme de energie pentru a face aceste ganduri mai mari.

Relaxeaza-te si ai rabdare! Manifestarea cere sa ai incredere in tine la un nivel profund si sa treci peste orice indoiala, notează andreearaicu.ro.
Așadar, crede și acționează! Știi cum se zice: „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă!”
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: