miercuri, octombrie 5, 2022

Scade colesterolul natural. Roșiile sunt considerate de mulți specialiști super-alimente, beneficiile consumului de tomate fiind evidențiate de medici.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, savanții de la Universitatea din Taiwan au desfășurat un experiment pentru a analiza toate proprietățile acestor legume (fructe, din punct de vedere botanic). La cercetare au participat mai multe femei de vârste diferite, greutate și origine, cărora li s-a cerut să consume un pahar de suc de roșii (250 ml) în fiecare zi timp de două luni.

Te-ar mai interesa: Secrete neștiute despre Mercur retrograd. Iată la ...

Prima și cea mai evidentă schimbare a fost pierderea în greutate, experții subliniind că au fost eliminate depozitele adipoase, nu fluidele. Mai mult decât atât, femeile care au participat la experiment nu și-au schimbat obiceiurile în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice, iar rezultatele au fost vizibile în câteva zile.

Sucul de roșii combate numeroase boli

Consumul de suc de roșii a avut un efect pozitiv și asupra nivelului de colesterol din sânge. Comparând rezultatele analizelor efectuate înaintea experimentului și după experiment, s-a constatat o scădere a valorilor în cazul tuturor femeilor participante.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

Rezultatele studiului au depășit așteptările, roșiile oferind numeroase beneficii pentru sănătate. Un singur pahar de suc în fiecare zi întărește sistemul imunitar, previne bolile de inimă și reduce riscul de cancer.

Mai mult decât atât, această băutură răcoritoare previne bolile de ficat, pancreas și plămâni, tratează indigestia, combate retenția de fluide și îmbunătățește starea generală.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, despre mezeluri: O supercarne. În l...

Sucul de roșii reduce în mod semnificativ tusea, previne anemia și ameliorează simptomele bolilor reumatice. Acesta are un efect surprinzător și asupra pielii, conținând potasiu, calciu, proteine vegetale și vitamina C.

Rețetă

Este de asemenea un remediu natural excelent pentru spasmele musculare, fiind bogat în magneziu (11 mg/100 g). După un antrenament intens, consumați un pahar de suc de roșii și durerile vor dispărea.

Te-ar mai interesa: Boala care afectează femeile, e cumplită! Și Regin...

Rețeta sucului de roșii

Ingrediente:
• 6 kilograme de roșii
• două linguri de sare
• 4 linguri de zahăr

Metodă de preparare:

• Spălați roșiile în apă rece, tăiați-le și tocați-le.
• Adăugați sarea și zahărul, dar amestecați frecvent pentru a preveni arderea. O dată ce sucul a dat în clocot, lăsați să fiarbă pentru 10 minute, amestecând în tot acest timp.
• Sucul de roșii fierbinte va fi turnat în sticle sterilizate, care vor fi închise ermetic. O dată ce s-a răcit, depozitați sticlele într-un loc răcoros.
• Acest suc de roșii va schimba modul în care vă simțiți și arătați. Se recomandă să consumați suc preparat în casă.

Te-ar mai interesa: Schimbări dramatice: Ochii spun cât mai ai de trăi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private