luni, mai 16, 2022

Cancer pulmonar: Nu ignora aceste 5 semne de avertizare neașteptate.

Tipul de cancer care afectează plămânii este cunoscut sub numele de cancer pulmonar. Spre deosebire de credința populară potrivit căreia cancerul pulmonar poate fi asociat doar cu semne și simptome de detresă respiratorie, există unele semne pe alte părți decât sistemul respirator care pot sugera cancerul pulmonar.

Unele semne comune ale cancerului pulmonar sunt:

Te-ar mai interesa: Cresterea potentei masculine fără medicamente...

  • Dificultăți de respirație
  • Voce ragusită
  • Dureri în piept

Cancer pulmonar: Nu ignora aceste 5 semne de avertizare neașteptate

Iată câteva semne de cancer pulmonar care nu implică probleme respiratorii:

Pleoapele căzute: cunoscut și sub numele de sindromul Horne, acest semn poate sugera cancerul pulmonar. Sindromul Horner este caracterizat prin căderea pleoapei pe o parte a feței. În ciuda faptului că este vizibil și ușor de recunoscut, acest semn este adesea trecut cu vederea sau greșit ca oboseală, rănire etc.

Dureri de stomac: Fiind un semn comun al unor probleme precum suferința digestivă, rănirea, alergiile alimentare etc., durerea de stomac nu este adesea luată în serios. Cu toate acestea, orice durere persistentă în stomac nu trebuie ignorată, deoarece ar putea sugera cancerul pulmonar.

Te-ar mai interesa: Cum să te rogi ca să scapi de toate relele: Toți f...

Nevoia redusă de a fuma: Oricât de periculos este să ai poftă de fumat, o dorință bruscă de a renunța la fumat este la fel de alarmantă. Renunțarea la fumat nu poate fi niciodată o idee rea. Cu toate acestea, dacă ai fost un fumător în lanț și dintr-o dată nu ai chef de fumat, ar putea fi un semn de cancer pulmonar și nu trebuie ignorat.

Degete hipocratice: Mâinile tale pot spune multe despre sănătatea ta, tot ce trebuie să înveți este trucul de a observa și de a identifica semnele. Vârfurile degetelor îngrășate, unghiile curbate ar putea fi semne de bătaie cu degetele. Acest lucru nu numai că vă poate distruge simetria mâinilor, dar poate și sugera cancerul pulmonar.

Te-ar mai interesa: Obiecte care aduc noroc în casă. Lidia Fecioru: As...

Față umflată: Trezirea cu fața umflată poate fi un coșmar. Chiar dacă mai multe încercări de a calma umflarea ajung să fie zadarnice, uneori, pielea ta nu este cea de vina. O față umflată poate fi un semn de cancer pulmonar și nu trebuie luată cu ușurință.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private