Sari la conținut

Care sunt cei mai mari INAMICI de pe lista produselor congelate

Care sunt cei mai mari INAMICI de pe lista produselor congelate. Signe Svanfeldt, nutriționist, spune că ”există o mulțime de opțiuni grozave, pline de nutrienți și fibre alimentare, inclusiv pâine congelată din cereale integrale, legume, fructe și fructe de pădure”.

Mai mult, există alimente congelate care au un conținut destul de scăzut de nutrienți și sunt foarte bogate în sodiu, grăsimi saturate și zahăr adăugat, potrivit Potrivit The Sun.

Aceste alimente pot crește riscul de boli cardiovasculare, duc la diabet de tip 2 și la obezitate. Deci, evită să le consumi.

Cei mai mari inamici de pe lista produselor congelate sunt: pizza, produsele de patiserie, alimentele prăjite, cârnații, etc.

7. Plăcinte congelate

Acest tip de plăcinte nu prea au nimic de-a face cu plăcintele de casă, care sunt sănătoase. Sun bogate în aditivi, iar excesul de calorii și grăsimi poate duce la creșterea în greutate.

6. Cartofi prăjiți

Dacă cumpărați cartofi prăjiți congelați, atunci ar trebui să vă uitați întotdeauna la ingrediente, deoarece de cele mai multe ori includ uleiuri de gătit și sare adăugate.

Dieteticianul înregistrat Janet Coleman susține că de obicei, când comandăm cartofi prăjiți, primim, de fapt, grăsimi și calorii”.

 

5. Alimente congelate pentru mese rapide

Sunt rapide și convenabile ca preț, dar sunt foarte bogate în grăsimi saturate și sodiu.

4. Cârnații

Cârnații sunt un aliment de bază în Marea Britanie, sunt bogați în grăsimi saturate și în sodiu. Dacă sunt consumați în cantități mari, cârnații sunt asociați cu un risc crescut de boli cardiovasculare și obezitate.

Risc crescut de boli cardiovasculare și obezitate

3. Alimentele prăjite

Alimentele prăjite, în special cele cu adaos de conservanți, sunt bogate în grăsimi saturate și sodiu.„Consumarea unei cantități mari de alimente prăjite și congelate este asociată cu un risc crescut de boli cardiovasculare și obezitate”, afirmă ea.

2. Produsele de patiserie

Produsele de patiserie sunt delicioase mai ales la micul dejun și se potrivesc perfect cu o ceașcă de ceai sau cafea. Dar Signe a spus că acestea sunt pline în grăsimi saturate.

„Acest lucru crește riscul de boli cardiovasculare și riscul de diabet de tip 2 și obezitate”, a adăugat ea.

1. Pizza

Pizza este OK dacă vrem ca papilele gustative să fie fericite. Dar pizza congelată este plină de E-uri și adesea conține carne procesată.

„O pizza congelată este bogată în sodiu și grăsimi saturate, care, consumate în cantități excesive, sunt asociate cu un risc crescut de boli cardiovasculare și obezitate”, a spus Signe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel