Sari la conținut

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. „PENTRU PRIMA OARĂ ÎN VIAȚA MEA…”

Cătălin Botezatu este extrem de încercat la capitolul sănătate. Celebrul designer care a fost diagnosticat cu cancer acum câțiva ani, dar care a reușit să învingă boala, a ajuns din nou pe mâna medicilor.

O durere înfiorătoare de stomac l-a trimis pe celebrul designer direct la Urgențe. Aflat în Timișoara, medicii de la serviciul urgențe l-au preluat imediat. Diagnosticul a fost unul sever: pancreatită acută.

În prezent, Cătălin Botezatu va fi nevoit să țină un regim extrem de dur.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

Designerul a fost la un spital din Timișoara și se bucură că nu a ajuns la operație. Valorile unor analize erau crescute puțin mai mult, dar a reușit să le scadă cu ajutorul medicilor.

„Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”.

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer?

În urmă cu doi an, designerul român se confrunta cu o serie de înțepături în partea dreapta și a mers la medic pentru un control periodic. În urma efectuării unor analize, a aflat că se confruntă cu un cancer.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check-out complet.

După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă.

Specialistul turc mi-a propus să mă supună unui test ecograf foarte performant, unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicelui era o tumoră. Mi-au spus că e cancer.

Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric”

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: