joi, martie 30, 2023

V-am spus deja de multe ori că apa este cel mai bun lucru din lume pentru sănătatea dumneavoastră. Nu o spunem noi, o spun experții în domeniu.

Tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați pe deplin de beneficiile apei, un lichid vital pe care îl avem la îndemână și de care trebuie să avem grijă pentru a evita lipsa acestuia.

Puteți să vă corectați imperfecțiunile și să vă îmbunătățiți aspectul fizic, fără a cheltui bani în exces sau să vă supuneți tehnicilor de înfrumusețare riscante. Potrivit site-ului Health, acestea sunt beneficiile apei pentru frumusețea ta:

Te-ar mai interesa: Dinu Maxer face dezvăluiri după ce s-a zvonit că m...

Păr strălucitor. Clătirea părului cu apă rece îmbunătățește foliculii scalpului, îi face mai rezistenți, flexibili și mai ușor de manevrat; În plus, îl face mai sănătos și oferă un efect strălucitor.

Luminează ochii. O compresă cu apă rece reduce inflamația de sub ochi.

Îți redă fermitatea pielii. Apa este utilă pentru detoxifierea și fermitatea pielii! Tot ce trebuie să faceți este să vă clătiți cu apă rece, odată ce ați terminat dușul normal.

Curăță-ți bine fața. Faceți o sesiune de baie de aburi pentru a deschide porii, spălați-vă bine fața cu produse care nu sunt agresive cu pielea și clătiți cu apă călduță. La final, pulverizează-ți fața cu puțină apă rece de aproximativ 15 ori.

Te-ar mai interesa: „Fântâna Tămâduirii” din România care vindecă oric...

Reduce aspectul ridurilor. Când celulele pielii sunt bine hidratate, apariția liniilor fine este întârziată, așadar beți cel puțin doi litri de apă pe zi și folosiți produse adecvate pentru a vă hrăni pielea.

Tonifierea mușchilor. Apa este de 12 ori mai rezistentă decât aerul, astfel încât, făcând exerciții în interiorul său, veți face un efort mai mare și veți obține o masă musculară mai bună.

Te-ar mai interesa: Cele cinci boli pe care le aduce menopauza. Ce tre...

Ce beneficii are apa pentru frumusețea ta?

Adio celulita. Pierderea în greutate reduce aspectul celulitei, dar apa potabilă este cel mai bun secret pentru a vărsa grăsime acumulată.

Creșteți-vă oxigenarea. Izvoarele termale cresc temperatura corpului și presiunea hidrostatică a corpului, crescând astfel circulația sângelui, oxigenarea și eliminarea toxinelor.

Reduceți anxietatea. Ascultarea unei cascade generează emoții relaxante. Unele studii au sugerat chiar că ascultarea naturii, cum ar fi apa care se grăbește și valurile oceanului, ajută la reducerea stresului și anxietății.

Te-ar mai interesa: „Operația minune” care ar fi trebuit să îi readucă...

Dormi mai bine. Uitați de cearcăne când dormiți și de insomnie. A face o baie fierbinte înainte de culcare creează un somn mai odihnitor, potrivit unui studiu de la Universitatea Loughborough.

Faceți din apa cel mai bun aliat pentru frumusețe și sănătate. Unul dintre avantaje este că o ai la îndemână și nu ai nevoie de sacrificii mari pentru a pune în practică aceste sfaturi. Bucurați-vă de viață și aveți grijă de natură!

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private