duminică, august 14, 2022

Ce pastile ia Carmen Harra. Vedeta e-a dezvăluit urmăritorilor săi ce medicamente ia pentru a avea un organism sănătos. Clarvăzătoarea spune că toate pastilele sunt naturale.

Carmen Harra a subliniat pentru urmăritorii săi cât de importante sunt suplimentele, medicamentele și produsele naturale pentru o sănătate de fier.

Celebra clarvăzătoare apelează la anumite pastile, care sunt naturale și ajută la păstrarea sănătății și încetinirea procesului de îmbătrânire, potrivit Wowbiz.

Te-ar mai interesa: Previziuni rune 15-21 august. Voropchievici: Vine ...

Carmen Harra, secrete pentru o sănătate de fier: ”Eu iau mereu Carbon 60 pentru că acționează asupra terminațiilor celulare.

Se vinde la sticluțe, se combină cu ulei de măsline. O să constatați că după o perioadă de timp, ridurile dispar, vă crește părul. Simțiți un proces de întinerire pentru că terminațiile celulare au nevoie de acest element. Acesta are legătură cu densitatea oaselor. Noi când îmbătrânim, pierdem din densitatea oasosaă, începem să ne cocoșăm, începe procesul de deterioare fizică. Este, după mine, invenția care va revoluționa medicina. Este un produs natural.

Te-ar mai interesa: Doliu în lumea filmului. O celebră actriță a murit...

carmen harra

Vă recomand, de asemenea, calciu din sursă naturală, nu cel din farmacii pentru că acela se depune pe artere.

Trebuie să vă controlați densitatea osoasă pentru a vedea dacă aveți nevoie de calciu natural.

MAGNEZIU CU POTASIU- ORGANISMUL NOSTRU ARE NEVOIE DE ACEASTĂ COMBINAȚIE

Dacă vă simțiți deprimați, sunt produse naturiste care vă ajută. Este un produs care ajută la echilibrarea sistemului nervos. -Travacor. Taurina (n.red.este un aminoacid care este produs și de organismul nostru, în special de mușchi, creier, inimă și sânge) ajută la reducerea reducerea tensiunii arteriale.

Te-ar mai interesa: Cancerul care a ucis-o pe Olivia Newton-John. Merg...

Pentru depresie, Bacopa, este o plantă, mai există un alt produs din ciuperci care tratează forme grave de depresie. Toate aceste produse nu au efecte secundare pentru că sunt naturale. Mai există Gaba, care este un acid gamma-aminobutiric care se găsește în organism și care este foarte bun pentru cei care au stări de anxietate. Alte produse care trebuie luate după o anumită vârstă sunt cele care ajută la concentare. Noi când îmbătrânim pierdem din memorie, nu ne mai putem concentra”, sunt câteva din produsele pe care Carmen Harra susține că le ia și pe care le recomandă și fanilor săi.

Te-ar mai interesa: 3 zodii cu puteri paranormale. EI au premoniția vi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private