joi, martie 30, 2023

Beneficiile ananasului vă așteaptă să profitați de ele astăzi. Continuați să citiți și descoperiți de ce este unul dintre fructele miraculoase atunci când vine vorba de sănătate.

Unul dintre cele mai bogate și mai plăcute fructe tropicale din lume este ananasul, care are un gust delicios de dulce și răcoritor.

Asta nu e tot! Beneficiile ananasului sunt multe, deoarece este consumat pentru că este bogat în antioxidanți și nutrienți care ajută la îmbunătățirea sănătății, deoarece ajută la eliminarea acelor toxine și deșeuri care rămân în organism din cauza alimentației proaste, a poluării, sau utilizarea produselor chimice datorită proprietăților sale diuretice și detoxifiante.

Te-ar mai interesa: Substanța consumată de Ana Morodan, prinsă băută ș...

BENEFICII ANANAS

Este un fruct diuretic si detoxifiant.

Conține vitamina C, B1, B6, acid folic și minerale precum sodiu, potasiu, calciu, magneziu, mangan și fier.

O mare parte din compoziția ananasului este alcătuită din apă și fibre.

Are un conținut scăzut de calorii, așa că este un fruct ideal pentru atunci când ești la dietă.

Are o enzimă numită bromelaină, care îi conferă cele mai multe beneficii pe care le are, îmbunătățind digestia și are capacitatea de a distruge paraziții intestinali.

Continutul sau mare de fibre potoleste foamea, previne constipatia, normalizeaza flora intestinala si previne obezitatea.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...

Ajută la eliminarea fluidelor reținute în organism, la obținerea unui abdomen plat, stimulează rinichii și elimină elementele toxice.

Combate hipertensiunea arterială.

Scade colesterolul din sange, reducand astfel riscul de boli de inima.


CUM AJUTĂ BROMELINA?

Bromelaina are proprietăți antiinflamatorii, antitrombotice, antiedematoase și fibrinolitice, de fapt efectul său antiinflamator este foarte util celor care suferă de boli precum sinuzita acută, durerea în gât, artrita sau guta.

Te-ar mai interesa: Cele cinci boli pe care le aduce menopauza. Ce tre...

Este un anticoagulant natural, provoacă modificări benefice ale globulelor albe și în studii recente s-a stabilit că bromelaina și antioxidanții din ananas ar putea fi anticancerigeni.

BENEFICIILE ANTIOXIDANTILOR DIN ANANAS

Vitamina C, iodul, magneziul, fosforul și calciul vă ajută să vă întăriți imunitatea și să reacționeze pozitiv cu celulele tiroidiene și nervoase; Mai exact, vitamina C ajută la combaterea radicalilor liberi, care pot declanșa boli precum ateroscleroza, bolile cardurilor, diabetul și unele tipuri de cancer.

Te-ar mai interesa: Afecțiunea periculoasă pe care o persoană din zece...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private