Sari la conținut

Ceaiul care topește grăsimea de pe burtă. Lidia Fecioru: Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un remediu miraculos care ne ajută să ardem grăsimile și să combatem infecțiile. În emisiunea „Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu naturist cu puteri magice – ceaiul de pelin. Conform terapeutului bioenergetician, acest ceai tratează infecțiile, contribuie la arderea grăsimilor și este foarte potrivit pentru uretrite.

„Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri. Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.

E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai. E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții”, a spus Lidia Fecioru.

Modalitatea de preparare

Totodată, Lidia Fecioru atrage atenția că acesta trebuie să fie consumat cu măsură și ne recomandă un regim de infuzie timp de 10 zile, urmat de o perioadă de pauză de 20 de zile. La preparare, se folosește o linguriță de pelin și se adaugă o linguriță de pelin la un pahar de apă și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Cu toate că are un gust amărui, infuzia de pelin are beneficii multiple asupra sănătății și este indicată pentru o varietate de afecțiuni.

„Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză și iar bem 10 zile.

Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Ceai pentru incontinența urinară

Un ceai preparat dintr-o plantă binecunoscută, utilizată adesea în bucătărie, poate să ajute oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă așa de des la toaletă, însă este folositor și celor care suferă de hipertensiune arterială, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

De asemenea, acest ceai este indicat și în cazul celor care au retenție de lichide sau acuză dureri de stomac, adaugă bioenergoterapeutul.

„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile.

Acest leac este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială.

De asemenea, e indicat şi pentru cei care nu pot reține urina, care au scăpare de urină sau incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă.

Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă.

Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură, câte o gură de 10-15 ori pe zi.

Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui și ghiftuiți.

Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând.

După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel