marți, decembrie 7, 2021

Cel mai șocant mesaj pentru nevaccinați. Tudor Gheorghe: „Muriți în liniște! Eu nu cred decât în știință”

Măsurile restrictive impuse de autorități au reușit să împartă societatea în două. Pe de o parte vaccinații, care susțin că numărul mare de cazuri de infectare cu Covid se datorează celor care refuză vaccinarea. Pe de cealaltă parte nevaccinații, care susțin că impunerea acestor restricții încalcă drepturile omului.

Te-ar mai interesa: Virulența noii variante Omicron, în comparație cu ...

Artiștii se plâng de faptul că spectacolele le sunt condiționate de certificatul verde. Cu toate acestea, sunt și artiști care nu primesc în săli decât persoane vaccinate. Mai mult de atât, consideră că cei care refuză vaccinarea anti-covid nu au decât „să moară”.

Tudor Gheorghe ii balacareste si el pe romanii din Diaspora: "Vin cu inconstienta in tara, vin cu ifose" - Aktual24

Cel mai șocant mesaj pentru nevaccinați. Tudor Gheorghe: „Muriți în liniște! Eu nu cred decât în știință”

Este declarația șocantă a artistului Tudor Gheorghe privind publicul care poate participa la concertele sale.

Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați și că restul pot muri în liniște.

Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar.

Te-ar mai interesa: Obligativitatea testării elevilor nu are o bază le...

Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia.

Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI.

Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. 

Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște“, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit ziartopdearges.ro.

Te-ar mai interesa: Băutura care ține de foame 2-3 ore, dar ajută la s...

„Pe cei curați, pandemia i-a făcut mai curați, iar pe cei murdari i-a murdărit și mai tare”

Întrebat, în urmă cu câteva luni, ce a mai rămas din oameni în materie de prietenie, socializare, empatie după pandemie, rapsodul Tudor Gheorghe a spus că anumite emoții şi trăsături au fost scoase la iveală.

„Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Te-ar mai interesa: Vitamina responsabilă pentru combaterea anemiei! A...

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, este o iluziile, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.

Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare”, a spus Tudor Gheorghe, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ambasador LGTB în Parlamentul European, ședință fo...

Andrei Caramitru l-a ironizat pe Tudor Gheorghe: „Un domn cu mustață și chitară”

În urmă cu aproape doi ani, Tudor Gheorghe a dezvăluit pentru revista Q Magazine că mesajul concertului său, „Degeaba 30”, este „dur, aș spune chiar agresiv. Este un spectacol care se salvează muzical, aș zice. Muzica este într-adevăr superbă. Este o formă de a aduce în atenție România profundă, cu tot ce are, bun sau rău, cu spaimele și cu ritmul ei interior.

Nu degeaba spectacolul meu se încheie cu Au făcut copiii noștri dinți. Marea problemă este aceea că nu știu pe cine să muște și, dintr-o inconștiență totală, mușcă din bătrânii lor. Trist.”

Andrei Caramitru îl ironiza atunci pe Tudor Gheorghe, într-o postare pe pagina sa de Facebook, numindu-l „stimate domn cu chitară și mustață”.

„Înțeleg ca Tudor Gheorghe – un cântăreț altfel foarte talentat – face propaganda pro-comunism și Ceaușescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba.

Stimate domn cu ghitară și mustață, uite cum stă treaba:
– e mai bine acum pentru că avem ce mânca
– e mai bine acum pentru că nu e frig în case și e lumină pe străzi noaptea
– e mai bine acum pentru că putem vizita și lucra în alte țări. Nu mai suntem închiși ermetic aici ca într-o pușcărie
– e mai bine acum pentru ca suntem liberi să vorbim și să votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să și facă ceva pentru noi.
– e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private și – dacă nu ne convine – putem schimba locul de muncă sau sa începem o afacere. Nu suntem obligați să lucrăm toată viața la uzina IMGB, de exemplu, sau la CAP-ul sătesc
– e mai bine acum pentru că putem asculta orice muzică, vedea orice film, citi orice carte. Nu doar ce ne dă tătuca ca propagandă.

E mai bine și pentru tine domnule cu mustață și ghitară. Că faci bani frumoși din spectacolele tale nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Și înțeleg ca îți place să mergi în vacanțe în străinătate.

Mulți ticăloși și ipocriți în țara asta….”

Foarte mulți oameni i-au sărit atunci maestrului Tudor Gheorghe în apărare. Ne întrebăm câți dintre aceștia sunt acum vaccinați sau nu?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri