marți, iunie 6, 2023

Consultații medicale gratuite pentru populația civilă ucraineană prin intermediul unei soluții create de TeleDoc, un start-up austriac

Un start-up internațional, specializat în intermedierea accesului pacienților la servicii de consultanță medicale Premium, format video, oferite de specialiști și medici de familie, a decis să vină în sprijinul civililor, din interiorul sau din afara Ucrainei, afectați de actuala criză umanitară. Astfel, compania va oferi acces la servicii medicale gratuite, cu ajutorul comunității locale de medici.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Pentru a accesa consultații medicale gratuite în limba ucraineană sau rusă de pe telefonul mobil, oferite de medici europeni, utilizatorii trebuie să descarce aplicația myTeleDoc utilizând link-ul http://onelink.to/59n84y, să se înregistreze cu o adresă de e-mail și să acceseze opțiunea „Sunați GP 24/7” sau Tele-Doc Ucraina.

Doar din câteva click-uri populația afectată va avea, astfel, acces la consultații medicale, oferite de personal calificat, în limba ucraineană sau rusă. TeleDoc suportă toate costurile, pentru consultațiile medicale și pentru utilizarea platformei. Serviciul TeleDoc în limba ucraineană este disponibil zilnic de la 6:00 la 22:00, indiferent de locație.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

„Aplicația MyTeleDoc oferă acces la o rețea extinsă de medici locali, permițând pacienților să intre în contact cu un medic, indiferent de locație. Pe 1 martie planificam lansarea serviciului în Ucraina. Acest lucru nu a fost posibil, dată fiind situația actuală.

Am decis, în schimb, să oferim ajutor rapid refugiaților și persoanelor care nu pot intra în contact cu medicul local, prin intermediul unei liniei telefonice de urgență, accesibilă gratuit și deservite de medici vorbitori de limbă ucraineană/rusă. Aceasta este contribuția pe care o putem aduce, în această situație atât de dificilă”, a declarat Florian Brandstetter, CEO TeleDoc.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...


DESPRE TELEDOC:

Teledoc este unul dintre principalii furnizori de servicii de telemedicină din Europa, având sediul în Viena. Serviciul digital este o soluție completă pentru îngrijirea medicală. În schimbul unei taxe lunare redusă, utilizatorii MyTeleDoc-App au acces la o rețea extinsă de medici locali, cu care pot intra în contact 24/7, indiferent de locația în care se află.

Cu peste 200.000 de utilizatori la finalul anului 2020, TeleDoc este unul dintre furnizorii de servicii de sănătate cu cea mai rapidă creștere în Europa. Fondat în 2019, serviciul este disponibil acum în Albania, Bulgaria, Croația, Kosovo, România, Slovacia, urmând a se extinde, în viitorul apropiat, și pe alte piețe.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private