Sari la conținut

Monica Anghel s-a îmbolnăvit de COVID deși este vaccinată cu schema completă. Mesajul înduioșător transmis de aceasta! Ce alte vedete s-au îmbolnăvit cu acest virus?

Virusul Covid-19 a îndoliat o lume întreagă, de la apariția sa în decembrie 2019. În țara noastră, peste 35.000 de români au decedat, de asemenea, în urma infectării cu noul coronavirus. Printre persoanele care și-au pierdut viața în urma îmbolnăvirii cu Sars-Cov-2 se numără și o serie de persoane publice.

Monica Anghel şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că are COVID, chiar dacă s-a vaccinat cu ambele doze. Alături de anunț artista a postat şi o imagine cu ea într-o ipostază diferită de cum obișnuia.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid …….. aveti grija de voi”, spune Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

Personalități publice care au pierdut lupta cu covid-ul

Primul cântăreț care a pierdut lupta cu coronavirus a fost Nelu Bălășoiu. De asemenea, după o perioadă în care a stat în spital și s-a luptat pentru viața lui, actorul  Bogdan Stanoevici, a murit pe patul de spital, după care a fost incinerat.

Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a piedut și el lupta cu virusul nemilos, după mai multe zile în care a stat internat la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

lui Nelu Ploieșteanu

Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă s-au stins și ei din viață, în urma infectării cu Sars-Cov-2.

Alte personalități care nu au reușit să scape cu viață de coronavirus sunt Nicolae Sabău, Lucian Ionescu, cunoscut drept impresarul vedetelor, actorul Vlad Ciobanu, artistul Aurelian Suță-Șăi, dar și mulți alții. Cel mai recent caz este cel al manelistului Petrică Cercel.

Ce artiști au acum coronavirus

Totodată, mai multe vedete de la noi au fost spitalizate în urma infectării cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei. Andrei Ștefănescu, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Nea Mărin și soția, Irina Loghin și partenerul ei de viață , Adela Popescu au avut Covid, dar s-au vindecat.

În prezent, infectați cu noul coronavirus și internați sunt Elena Merișoreanu, dar și Viorica de la Clejani.

Aseară, 23 Septembrie, Irinel Columbeanu a fost transportat la spital, după ce a încercat să se trateze acasă mai multe zile. Starea lui de sănătate nu dădea semne bune, însă, așa că afaceristul a sunat la 112 pentru a fi transportat la spital, în vederea unei îngrijiri medicale de specialitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel