miercuri, mai 18, 2022

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica – Centru de excelență medicală dedicat în totalitate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare – a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 58%, comparativ cu anul 2020 și o rată a veniturilor din servicii chirurgicale cu +24%. De asemenea, și numărul procedurilor, implicit a veniturilor din cardiologie intervențională a crescut cu 71%, ajungând la peste 700 de intervenții.

Te-ar mai interesa: Parkinson: Noul tratament oferă speranță paciențil...

La cinci ani de la inaugurarea primului spital privat dedicat în exclusivitate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, Președintele CA , Dna. Cecilia Covrig continuă planurile de dezvoltare ale acestuia prin crearea unui departament de microchirurgie și extinderea compartimentului ATI dedicat.
Datorită investițiilor în personal medical (+15% personal față de 2020), în echipamentul medical (10% din cifra de afaceri pe 2020), și mai ales a măsurilor luate pentru limitarea și răspândirea cu SARS COV-2, Spitalul Angiomedica a reușit să ofere asistență medicală specializată unui număr mare de pacienți, peste 27.000 în 5 ani.

Te-ar mai interesa: 1 din 6 persoane suferă un AVC pe parcursul vieții...

Intervențiile minim-invazive, cele mai accesate

”De la lansarea spitalului, de departe cea mai mare provocare a reprezentat-o lupta cu noul virus, atât din punct de vedere al vieții pacientului, cât și a sustenabilității centrului. Ne adresăm pacienților cu boli cardiovasculare – cauza nr.1 de deces în România, iar riscul prezentat de aceste afecțiuni este la fel de mare cu cel al infecției cu COVID-19. Astfel că, în pofida restricțiilor, pacienții cu afecțiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-și de multe ori viața.

Te-ar mai interesa: Efecte secundare ale paracetamolului: analgezicul ...

De asemenea, faptul că am obținut acreditarea ANMCS de nivel II cu recomandări – cel mai înalt grad acordat în prezent în România, confirmă încă o dată că suntem un spital premium în managementul calității serviciilor medicale.” a declarat Cecilia Covrig, Președintele CA al Spitalul de Boli Cardiovasculare- Angiomedica.

Cele mai accesate servicii medicale la Angiomedica au fost și anul trecut intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația , electrofiziologia și chirurgia vasculară.

Te-ar mai interesa: Cum se extrage corect o căpușă, pas cu pas? Recoma...

Din dorința de a oferi cât mai multe facilități financiare pacienților săi, Spitalul Angiomedica a încheiat un parteneriat cu Casa Națională de Asigurări a Marii Britanii (NHS). Astfel că, în premieră națională pentru spațiul medical privat, pacienții rezidenți în Marea Britanie (GB) și care sunt asigurați ai NHS, pot beneficia de decontare a serviciilor medicale în cadrul spitalului Angiomedica.

Te-ar mai interesa: Aspectul unghiilor dezvăluie starea ta de sănătate...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private