Sari la conținut

Cum a reușit Oana Roman să slăbească 25 de kilograme fără să facă deloc sport. ”Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani”

Din cuprinsul articolului

Ești curios ce dietă are Oana Roman de a reușit să slăbeacă 25 de kilograme fără să facă sport? Ei bine, ea a povestit despre procesul, tratamentele pe care le-a făcut, dar și despre dieta pe care o urmează, pe Instagram. 

Oana Roman a slăbit din 2019 până acum aproximativ 25 de kilograme, fără să facă sport, să alerge sau să meargă la sală. Medicul ei i-a interzis mișcarea deoarece în urmă cu câțiva ani a suferit o operație, iar acum nu își poate folosi mușchii abdominali.

”Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari.

Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-mi pun viața în pericol”, a povestit vedeta, care e foarte atentă la regimul ei alimentar.

Ce dietă urmează Oana Roman

A urmat o dietă și face și multe tratamentele, așa a reușit să dea zeci de kilograme jos.

”Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr.

Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a continuat ea.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel