miercuri, ianuarie 19, 2022

Cum arată fostul soț al lui Brigitte Macron. Înainte de Emmanuel Macron, Brigitte a fost căsătorită cu un anume bancher Andre-Louis Auziere, cu care are trei copii, Sebastien, Laurence şi Tiphaine. Acesta a sedus-o pe când Brigitte era o tânără fermecătoare.

Născut în Camerun, în 1951, Andre-Louis Auziere şi-a petrecut primii ani de viaţă în fosta colonie franceză, tatăl său fiind detaşat cu serviciul. Când s-a întors în Franţa, a cunoscut-o pe Brigitte Trogneaux, cu doi mai mică decât el, cu care s-a căsătorit pe 22 iunie 1974.

Te-ar mai interesa: Cele mai cunoscute semne care anunță Alzheimer-ul...


Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien, iar doi ani mai târziu, se naşte Laurence, în acelaşi an cu viitorul ei coleg de clasă, Emmanuel Macron.

Conform autoarei cărţii “Emmanuel Macron, A young man so perfect”, Anne Fulda, viaţa perfectă a lui Brigitte alături de soţul său a luat sfârşit o dată cu trecerea timpului. Andre-Louis nu o mai făcea fericită, aşa că Brigitte a fost sedusă iremediabil de pasionatul şi inteligentul ei elev, care mai târziu avea să-i devină soţ.

Povestea de dragoste dintre Brigitte și Emmanuel Macron

Mai multe fotografii inedite care îl prezintă pe Emmanuel Macron la vârsta de 15 de ani în timp ce o săruta pe obraz la finalul unei reprezentaţii teatrale pe Brigitte Trogneux, profesoara cu 24 de ani mai mare decât el care i-a devenit ulterior soţie, au fost publicate luni pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.
Fotografiile cu adolescentul Emmanuel Macron îl prezintă pe actualul președinte al Franţei în timp ce o săruta pe obraz pe Brigitte Trogneux, care avea pe atunci vârsta de 40 de ani, la finalul unui spectacol de teatru organizat într-un liceu în mai 1993.

Te-ar mai interesa: Alimentul care răspândește cancerul în tot organis...

Brigitte Trogneux, în prezent în vârstă de 68 de ani, era pe atunci profesoară de dramaturgie în liceul în care studia Emmanuel Macron. Cei doi s-au căsătorit în 2007.


Cei doi s-au întâlnit prima dată atunci când Macron avea vârsta de 15 ani, iar adolescentul i-a făcut apoi o promisiune uluitoare fostei sale profesoare.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: «Indiferent de ce vei face, mă voi căsători cu tine!»”, a dezvăluit Brigitte Trogneux pentru revista Paris Match, în 2016.
Relaţia lor a început cu adevărat după ce Macron a jucat într-un spectacol de teatru regizat de Brigitte Trogneux, pe când el avea 18 ani şi studia la un liceu privat iezuit din Amiens, un oraş din nordul Franţei.

Te-ar mai interesa: Acești copii au prioritate la imunizare, susțin sp...

”El nu era un adolescent”

Brigitte purta pe atunci numele de familie Auziere, era o femeie căsătorită, avea trei copii şi coordona activitatea unui club dramatic. Emmanuel Macron, pasionat de literatură, voia să devină scriitor şi era membru al acelui club.

Apoi, el s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu. Vorbind despre acea perioadă, Emmanuel Macron a făcut următoarea dezvăluire: ”Ne telefonam tot timpul, petreceam ore întregi la telefon, foarte multe ore vorbeam la telefon”.

Te-ar mai interesa: Atenție, părinți! Simptomele Omicron la copii. Ave...

Într-un documentar televizat, Brigitte Trogneux a spus: ”Puţin câte puţin, el a învins toate împotrivirile mele, într-o manieră incredibilă, cu multă răbdare”.
”El nu era un adolescent. Avea o relaţie de egalitate cu ceilalţi adulţi”, îşi aminteşte Brigitte în acelaşi documentar.   În cele din urmă, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a fi alături de Emmanuel Macron şi a divorţat de soţul ei. Emmanuel şi Brigitte au rămas de atunci împreună.

Te-ar mai interesa: Rezultate fals-negative la testele de salivă distr...

Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă în anul 2007. Deşi Brigitte nu a luat numele de familie al soţului ei, ea l-a sprijinit întotdeauna, inclusiv în campania electorală.

”Nu o ascund de lume. Este aici, în viaţa mea, a fost întotdeauna”, a declarat Emmanuel Macron săptămâna trecută pentru un post de televiziune francez.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private