duminică, iunie 26, 2022

Cum prevenim ridurile. Soarele, poluarea, neîngrijirea corespunzătoare, dar și trecerea anilor își pun amprenta asupra pielii. De aceea, potrivit specialiștilor trebuie să fim atenți la rutina zilnică în ceea ce privește îngrijirea tenului.

”La 30 de ani trebuie să ne folosim de elasticitatea naturală și să o stimulăm, să ne bucurăm de ea. Cu toate că e ciudat, femeile sunt din ce în ce mai frumoase la 40 de ani. Am văzut asta la clientele mele.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Până în 40 de ani nu au încredere în ele. După 40 de ani au o lumină. Știu ce le trebuie. Încercă să aduc într-o cremă, exact ce ar trebui pentru palierul de vârstă. 20-30, 30-40, 40-50 și 50+. O cremă de 50 este o cremă extrem de bogată în peptide.

Crema bogata in antioxidanti

Peptidele au un rol extrem de puternic. Este o cremă extrem de bogată în antioxidanți”, a mai spus Ioana Marinescu, potrivit dcmedical.ro.

Assadar, ingrijirea tenului este esentiala. La vârsta de 20-30 de ani pielea este încă elastică. Astfel, la această vârstă sunt indicate a fi folosite cremele hidratante, care hrănesc și dau strălucire tenului.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

La 30-40 de ani încep să apară primele riduri, iar la 40-50 de ani acestea deja sunt instalate pe față.

La aceste vârste, ridurile de expresie sunt deja instalate. Poluarea, stresul, dar şi nenumăratele expresii pe care fata noastră le-a avut de-a lungul vieţii, se văd acum în aceste riduri. Pielea trebuie însă ajutata pentru a-şi păstra fermitatea.

După 50 de ani, pielea îşi pierde elasticitatea, iar fata are tendinţa să se lase. Volumul fetei se modifica şi el, din cauza faptului că ţesutul muscular şi cel gras, care susţin pielea, se reduc.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

”Patologia fiecărui ten diferă de la vârstă la vârstă. Dacă la 30 tenul secretă sebum, încă este elastic mai are resurse de colagen, la 40 începe să descreacă, iar la 50 de ani deja fața nu mai are nicio resursă și trebuie adus din exterior sau intern.

Putem să folosim intern suplimente de colagen sau de acid hialuronic. Recomand un blend de colagen și acid hialuronic pur pentru că intern este locul de unde pleacă tot ceea ce înseamnă binele feței.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

În momentul în care aduc suplimente din inrerior care să își facă treaba foarte bine înseamnă că ridic profilul hidric din interior, că ajut pieale și creez pe de desubt o rețea hidrofilă, ajut mucoasele la ochi, la mucoasa vaginală, care cu trecerea vârstei devine din ce în ce mai aridă și dă o senzație de discomfort, mă refer la cartilaje, la încheieturi.

Totul trebuie făcut foarte organizat”, a spus Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, la Spectacola.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private