duminică, ianuarie 23, 2022

Pe data de 2 iunie, în România s-a dat startul campaniei de vaccinare pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, iar în mai puțin de șapte zile au fost vaccinați peste 9000 de copiii.

Capitala se află pe primul loc la numărul de imunizări în rândul copiilor având  2315 persoane vaccinate, urmat de județul Cluj cu 856, Ilfov 439, Timiș 433 și Iași 370.

În contextul în care Germania a precizat că nu recomanda vaccinarea copiilor decât în cazuri foarte grave şi când riscul este foarte mare, Dana Budeanu a comentat decizia autorităților drept o „imecibilitate”.

Te-ar mai interesa: Grăsime viscerală: condimentul care stimulează met...

„Suntem imbecili, la propriu. Nu există să susții vaccinarea copiilor, când anul trecut domnul Craiu a ieșit în forţă: copii nu sunt un pericol, ba nu sunt purtători şi nu sunt o problemă şi după un an să vaccinăm copiii. Asta este o crimă!

Un copil se formează din punct de vedere hormonal, fiziologic este în creştere. Nu ai cum să îl vaccinezi aiurea în tramvai pentru un virus făcut în laborator, despre care nu ştii nimic. Cum să vaccinezi un copil? Îl nenorocești pe viaţă. Sunt n cazuri. Șefi la lume sunt prudenţi cu națiile lor, la noi e  festival de prosteală. Se vaccinează pe doi mici”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind suplimentele: Trei pastile car...

Creatoarea de modă, Dana Budeanu a comentat și declarațiile lui Raed Arafat privind pregătirile pentru valul al patrulea al pandemiei. Aceasta subliniează că deși Trump a fost acuzat că lansează teorii conspiraționiste, la aproape un an distanță, se dovedește că acesta din urmă avea dreptate.

“Trump a vrut să ne spună dinainte adevărul, ni l-a spus, de aia nici nu a ieșit. Cum se face că toate teoriile conspirației din ultimul an și două luni se adeveresc. Teoriile conspirației invocate în toate platourile de toți oamenii de știință, de un an și două luni, s-au adeverit.

Te-ar mai interesa: Simona Gheorghe internată de URGENȚĂ la spital: &#...

Nu știu restul, probabil că mai sunt. Dar astea s-au adeverit toate. Adevărul este că a fost o mascaradă și că este în continuare, pentru că domnul Arafat a ieșit și a spus că urmează valul 4. A  spus că suntem în pauză și că trebuie să ne pregătim. Și spitalele cu ATI.

Eu acum, nu știu, știți care e ideea? Eu sunt foarte fericită când vin la dvs. la emisiune pentru că mi se pare că măcar pe ăia deștepți îi liniștim. Adică, le confirmăm că sunt deștepți și că sunt okey și că suntem pe drumul cel bun.

Te-ar mai interesa: Care este perioada de incubație pentru varianta Om...

Dar cred că și pe alții îi liniștim pentru că le demonstrăm că a fost un an și câteva luni de miciună totală. Și eu cred că oamenii sunt liniștiți”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private