duminică, noiembrie 27, 2022

Moștenitoarea Reginei Elisabeta a II a, prințesa Charlotte, fiica mijlocie a Ducilor de Cambridge seamănă izbitor cu străbunica sa, în copilărie. Iată câteva dintre fotografiile care demonstrează acest lucru. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit. Născută pe 21 aprilie 1926, Elisabeta a fost fiica cea mare a prințului Albert al Marii Britanii.

Te-ar mai interesa: Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar tr...

După abdicarea de la tron a unchiului ei, Edward al VIII-lea, tatăl său a devenit rege, iar ea prințesă moștenitoare. Pe 6 februarie 1952 a devenit regină și a ocupat această poziție până la decesul său pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a fost căsătorită cu prințul Phillip, duce de Edinbourg, și a avut patru copii: Charles (devenit regele Charles al III-lea), prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward. Regina Elisabeta a II-a a decedat pe 8 septembrie 2022 în palatul Balmoral din Scoția.

Mai multe imagini cu ipostazele în care a fost surprinsă strănepoata sa Charlotte, mijlocie a Prințului William și a Prințesei Catherine arată asemănarea izbitoare dintre cele două.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Citește și: Prințul William, dezvăluiri jenante. ”Nu știu ce a fost cu mine, dar am cedat. Când Taylor Swift mi-a atins brațul și m-a privit în ochi, am urmat-o ca un cățeluș”

STÂNGA: Această fotografie de la sfârșitul anilor ’20 o arată pe Prințesa Elisabeta
cu mama ei, care era atunci ducesa de York.

DREAPTA: O imagine realizată în timpul turneului lor regal din Canada în 2016 o arată pe Catherine, ducesa de Cambridge și prințesa Charlotte împpreună.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci cu o zi înainte de Sf. Andrei! ...

 

STÂNGA: Prințesa Elisabeta într-un portret din 1928.

DREAPTA: Prințesa Charlotte la o petrecere pentru copii dedicată familiilor militarilor.

STÂNGA: O fotografie din 1929 a viitoarei regine A Angliei de la vârsta de 3 ani.

DREAPTA: Prințesa Charlotte în vârstă de 2 ani mergând la biserică în ziua de Crăciun, în 2016.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta se joacă cu un cărucior pe terenul Castelului Windsor, în anul 1933.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

DREAPTA: Kate Middleton a făcut acest portret al fiicei sale la casa familiei lor din Norfolk în 2017, în onoarea celei de-a doua aniversări a lui Charlotte.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta pozează pentru un portret

DREAPTA: Prințesa Charlotte participă la nunta mătușii sale Pippa Middleton cu James Matthews, pe 20 mai 2017, în Englefield Green, Anglia.

STÂNGA: Prințesa Elisabeta se plimbă cu mama ei la Castelul Edinburgh în anul 1931.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

DREAPTA: Prințesa Charlotte de Cambridge sosește pe aeroportul Tegel din Berlin cu familia ei într-o vizită oficială în Germania, pe 19 iulie 2017.

STÂNGA: Un portret de la începutul anilor ’30 o înfățișează pe Prințesa Elisabeta purtând coroană de flori și o rochie de șifon cu volane.

DREAPTA: Prințesa Charlotte a purtat o ținută similară la nunta Prințului Harry și Meghan Markle de la Castelul Windsor, pe 19 mai 2018.

 

STÂNGA: Într-o fotografie mai recentă din 12 iunie 2016, regina Elisabeta a II-a se uită de la fereastra Palatului Buckingham la mulțimile adunate afară pentru sărbătorirea zilei sale de naștere.

DREAPTA: Prințesa Charlotte de Cambridge urmărește de la o fereastră a Palatului Buckingham în timpul festivalului anual Trooping the Color din 17 iunie 2017. Trooping the Color este o paradă anuală care marchează ziua de naștere a Reginei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private