luni, august 15, 2022

Funcționarea normală a organismului depinde în mod direct de sănătatea vaselor sangvine. Vasele sangvine sunt responsabile pentru transportul eficient al nutrienților esențiali pentru corp, cât și a oxigenului către creier și celule. Odată cu trecerea timpului, acestea se pot îngusta din cauza multor factori. Cum funcționează detoxifierea vaselor de sânge, de ce este importantă și care este remediul naturist potrivit în acest scop?

Un motiv pentru care vasele de sânge se îngustează este colesterolul. Acesta împiedică circulația normală, afectând întregul organism. Deoarece sângele nu mai are destul loc pentru a circula, nutrienții esențiali ajung mult mai greu către organe și celule, iar acest lucru poate produce schimbări în tot corpul. Detoxifierea vaselor de sânge este foarte importantă pentru organism, prevenind multe afecțiuni grave.

Te-ar mai interesa: Consultații gratuite pe litoral! Află unde și când...

Hipertensiunea, ateroscleroza și accidentul vascular cerebral sunt câteva exemple de afecțiuni cauzate de vasele de sânge înguste, încărcate.

De asemenea, îngustarea vaselor de sânge poate fi rezultatul unui stil de viață nesănătos, sedentar, sau care este însoțit de alimentație nesănătoasă și vicii (fumatul, alcoolul).

De aceea, detoxifierea vaselor de sânge este esențială pentru sănătatea generală a întregului organism. Cum poți pufica vasele sangvine, în mod natural, ne indică Dan Bițuică, iubitor al naturii, pe propriul blog.

„Iată de ce avem nevoie :

– 4 lămâi

Te-ar mai interesa: Un român de 46 de ani va fi eutanasiat în Spania...

– 4 căței de usturoi

– 3 litri de apă fiartă

Vom curăţa usturoiul, tăiem lămâile felii şi le vom pune în apa fiartă, punem totul  într-un mixer şi vom amesteca foarte bine, după care vom pune lichidul obţinut într-un borcan şi completăm cu apă fiartă, lăsăm să se răcească și acoperim. Vom ţine la frigider timp de 3 zile, apoi vom strecura şi vom ţine tinctura la rece.

Te-ar mai interesa: Cum poți dezvolta cancer pulmonar fără să fumezi. ...

Se vor administra maxim 50 ml., de 3 ori pe zi, înainte de masă, timp de 40 de zile şi doar o singură dată pe an”, recomandă Dan Bițuică, potrivit rețetei distribuite pe blog.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private