sâmbătă, mai 21, 2022

Dietă Fuego. Paul Surugiu a dezvăluit care este metoda prin care este sigur că va slăbi 20 de kilograme. Cel mai important este să aveți voință, spune artistul.

”Acum o săptămână aveam 108 kg. Nu mă crede nimeni dacă spun și mă uit dimineața pe cântar și îmi vine să-l arunc pentru că în fiecare dimineață mă uit să văd dacă am mai slăbit măcar 50 de grame”, a spus Fuego, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, unde a a afirmat că ținta sa este de a ajunge la 85 de kg.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! OMS ședință de UREGENȚĂ privi...

Fuego este ambițios și are gând să topească 20 de kilograme. În ceea ce privește dieta sa, la capitolul fructe nu are voie să mănânce decât mere verzi.

”De o săptămână am început să mănânc carne de curcan, nu mănânc altă carne, salată, tot ceea ce este verde, la fructe nu am voie nimic în afară de merele verzi, care au conținut mic de zahăr.

Și priviți-mă într-o săptămână, am ajuns la 103 kg”, a spus Fuego.

”Mănânc tot timpul, curcanul trebuie făcut la cuptor sau la grătar, mie nu îmi place pe grătar, sau fiert. Ce este important, mâncați carne. Dacă vă face plăcere curcanul, nu conține foarte mult colesterol, cu legume verzi, mâncați când doriți, cât vă face plăcere.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială a Albinei 2022: Cum beneficiază sănă...

Doar mere verzi între mese și o să vedeți cât dați jos în două săptămâni”, a mai spus artistul.

Sursa: Facebook/ Paul Surugiu – Fuego

”E acel declic, este neapărat să îți pui în gând ca să poți să ai voință”

Artistul este hotărât ca până duminică să scape de încă 5 kilograme, pentru că vrea să se îmbrace cu ținutele special făcute pentru evenimentul care va avea loc.

Te-ar mai interesa: Efectele secundare surprinzătoare ale consumului d...

”E acel declic, este neapărat să îți pui în gând ca să poți să ai voință. Acum o săptămână mi-am zis că trebuie să slăbesc pentru Sala Palatului și, uite, că am reușit deja”, a mai spus Fuego.

În momentul în care a fost întrebat ce e dificil de făcut în ținerea unei diete, Fuego a spus: ”Să nu ai frigiderul plin, pentru că ajungi seara acasă, te uiți la un film, mai faci treabă. Culmea, deschizi frigiderul.

Te-ar mai interesa: Prim ajutor în caz de arsuri! Cele 2 produse din b...

Dacă acolo găsești tot felul de bunătăți, nu ai și nu o să niciun fel de voință”, a mai spus Fuego, precizând ce a făcut pentru demersul său. ”Am golit frigiderul, mi-am luat brânzică de aceea cu 0,0%, sana cu 0,2 – 0,3%. Iar dacă vreau să mănânc ceva iau un morcov sau varză crudă cu mărar și puțină sare.

Cel mai important este să aveți voință. Să vă puneți în gând un lucru și sunt convins că veți reuși să slăbiți”, a mai spus îndrăgitul artist.

Te-ar mai interesa: Ce să NU spui sau să NU faci în preajma unei perso...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private