Sari la conținut

Dieta minune a lui Boris Johnson. Cum a slăbit 7 kilograme. „Am slăbit destul de mult după standardele mele”

Dieta minune a lui Boris Johnson. Cum a slăbit 7 kilograme. „Am slăbit destul de mult după standardele mele”

În urmă cu trei zile, premierul britanic Boris Johnson s-a vaccinat cu o primă doză de vaccin anti-covid produs de AstraZeneca. Evenimentul a avut loc la doar o zi după ce Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a declarat că acest vaccin este sigur şi eficient.

„Nu am simţit practic nimic”, a declarat liderul în vârstă de 56 de ani.

Acesta s-a vaccinat chiar la Spitalul St. Thomas din Londra, unde a stat trei zile la terapie intensivă în aprilie 2020, când a fost bolnav de COVID-19.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane stând jos, persoane în picioare, interior şi text care spune „NHS COVIE Vaccination Ce”

Premierul Boris Johnson pare că și-a concentrat mare parte din atenție pe domeniul sănătății. Acesta a declarat, într-ul filmuleț postat pe contul său de Facebook, că se simte „mult mai energic” după ce a slăbit. În același timp, guvernul lansează o nouă campanie menită să ajute publicul să facă „alegeri mai sănătoase”.

Dieta minune a lui Boris Johnson. „Am renunțat la brânza pe care o mâncam seara târziu”

Boris Johnson a spus că face tot ce poate pentru a slăbi. Asta a implicat și alergări dimineața devreme, dar și mai puțini carbohidrați

„Am făcut o grămadă, de fapt, tot ce am putut pentru a pierde în greutate. Pentru a mă simți mai în formă, mai sănătos. Iar ceea ce am făcut a fost să mănânc mai puțin carbohidrați, am evitat ciocolata, am renunțat la brânza pe care o mâncam seara târziu, toate lucrurile acestea.

Am început să mă trezesc mai devreme ca să alerg, iar rezultatul este, de fapt, chiar am slăbit destul de mult după standardele mele și simt că am mult mai multă energie, sunt mai bine dispus, așa că vă recomand și vouă!”, a dezvăluit premierul Marii Britanii.

Potrivit secretaruluid e presă al Guvernului, Allegra Startton, Boris Johnson ar fi pierdut în jur de 7 kilograme.

„Cred că a pierdut în jur de 7 kilograme. De fapt, cred că a slăbit ceva mai mult decât atât, dar cred că este modest. Își ia dieta foarte în serios”, a spus Allegra Stratton .

Anul trecut, când a fost infectat cu SARS-CoV-2 și internat în stare gravă, premierul Marii Britanii avea aproximativ 100 de kilograme.

Campanie de combatere a obezității de 100 de milioane de lire sterline

Guvernul condus de Boris Johnson a lansat o nouă campanie de combatere a obezității în Marea Britanie. Guvernul a introdus un pachet de 100 de milioane de lire sterline menit să contribuie la abordarea obezității, care include mai mult de 70 de milioane de lire sterline pentru a face serviciile de gestionare a greutății mai accesibile.

Potrivit independent.co.uk, Investiția este de așteptat să permită până la 700.000 de adulți să acceseze sprijinul prin intermediul NHS și al consiliilor pentru a-i ajuta să piardă în greutate. Între timp, alți 30 de milioane de lire sterline vor fi alocați pentru a ajuta oamenii să mențină o greutate sănătoasă.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: