Sari la conținut

„E o înșelătorie ordinară!” Monica Pop acuză un fake news: „Nemernicii au invențiile lor josnice!”

monica pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„E o înșelătorie ordinară!” Monica Pop acuză un fake news: „Nemernicii au invențiile lor josnice!”

Este cunoscut faptul că Monica Pop a reusit să slăbeasca 37 de kilograme într-un singur an renuntand la dulciuri, dar apeland și la un truc care a ajutat-o să mănânce puțin atunci când se așează la masă.

Metoda prin care a slăbit Monica Pop

Cunoscutul medic a renunțat la dulciuri, a început să acorde o mare atenție caloriilor consumate și și-a păcălit organismul să nu mănânce atât de mult la o masă printr-un truc.

Totul a pornit de la o intâmplare: pe când se afla la masă, hotărâtă să mănânce tot, o prietena a sunat-o. S-a ridicat astfel de la masa și a vorbit pret de o jumatate de ora. Când s-a întors, senzația de foame disparuse.

„Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist”, mai explica medicul.

Astfel ca si-a creat obiceiul ca, dupa cateva inghitituri sa se ridice de la masa si sa isi gaseasca altceva de facut, evitand sa se indoape cu tot ce dorea sa manance initial.

Pe langa acest truc, dr. Monica Pop a inceput sa isi imparta portia de mancare in patru si din fiecare lua doar cateva inghitituri. Medicul recunoaste ca, in cazul ei, metoda a functionat, insa nu poate fi o recomandare pentru oricine.

„E o înșelătorie ordinară! Nemernicii au invențiile lor josnice!”

În acest sens, medicul oftalmolog Monica Pop atenționează că au apărut o serie de postări de tip fake news despre medicamente care ar fi ajutat-o să slăbească. Pop spune că totul este o înșelătorie.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente„, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară!

E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecintele lor?

Acesti ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, solutii, lichide  etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciti! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur!  E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legatura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționati de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca „Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc!

De ce permiteti asa ceva? La oameni v-ati gindit?????!!!!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel