joi, martie 30, 2023

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți benefice asupra întregului organism. Acesta poate fi un tratament eficient atât împotriva afecțiunilor gastrice, cât și împotriva problemelor pielii. Care sunt efectele nebănuite ale bicarbonatului de sodiu și cum trebuie folosit pentru a profita de toate proprietățile miraculoase?

Adina Alberts, renumit medic estetician, explică de ce această pulbere poate face minuni pentru corpul nostru. Având un uz atât intern, cât și extern, efectele nebănuite ale bicarbonatului de sodiu pot influența în mod pozitiv sănătatea generală și aspectul fizic. Cum se poate folosi și de ce este bun pentru organismul tău?

Recomandări pentru uz intern:

„Bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza aciditatea gastrica. Daca, de exemplu, am mancat ceva ce nu ne-a priit si avem arsuri, ne doare stomacul sau avem un reflux gastro-esofagian, adica ne vine inapoi mancarea pe gat, e un leac pe care il cunoaste toata lumea. O lingurita de bicarbonat de sodiu rezolva aceasta problema. Neutralizeaza aciditatea in exces de la nivel gastric.

Te-ar mai interesa: Zodiile peste care dă norocul, în aprilie: li se s...

Bicarbonatul de sodiu previne aparitia si reaparitia recaderilor de infectie urinara. O lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un ceai dizolvat si baut, o data sau de doua ori pe zi previne aparitia acestor recaderi infectioase, de la nivelul aparatului urinar.

In urma unei activitati musculare sportive intense, o lingurita de bicarbonat de sodiu dizolvat intr-un pahar cu apa va temporiza si va reduce febra musculara. Pentru ca neutralizeaza acidoza care apare in musculatura care a fost lucrata, explică Adina Alberts pe Youtube, citată de Antena 3.

Recomandări pentru uz extern:

„Tratateaza tot ce inseamna cosuri, acnee, formatiuni tumorale, de la nivelul pielii. Pentru ca alcalinizeaza mediul si prin alcalinizare, flora bacteriana nu se poate dezvolta. De aceea bicarbonatul de sodiu este util pentru igiena pielii, a tenului, mai ales daca avem un ten cu tendinte de ingrasare.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

Bicarbonatul de sodiu ne ajuta sa ne tratam micozele de la nivelul unghiilor. Este greu de tratat pana la capat micoza unei unghii. Toaletarea unghiei in fiecare zi cu bicarbonatul de sodiu va duce la o vindecare in timp, dar sigura, a acestor probleme”, adaugă medicul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private