Sari la conținut

Experți ai Harvard, Oxford, John Hopkins: „Vaccinurile anti-covid 19, de 98 de ori mai rele decât virusul”

Cercetătorii de la Harvard, Oxford, John Hopkins au descoperit că „vaccinurile anti-covid 19, de 98 mai rele decât virusul”. Ce spun experții și despre booster:

Un grup de nouă experți în sănătate de la universități de prestigiu au arătat că vaccinurile anti-Covid 19 sunt de 98 de ori mai rele decât virusul în sine, notează Epoch Times, citat de citizensjournal.us

De asemenea, oamenii de știință mai spun că doza booster obligatorie nu se justifică din punct de vedere etic.

Studiul a fost publcat recent în The Social Science Research Network (SSRN), cu titlul: “COVID-19 Vaccine Boosters for Young Adults: A Risk-Benefit Assessment and Five Ethical Arguments against Mandates at Universities.

Efecte adverse serioase

Studiul a fost realizat de nouă cercetători de top ai unor universități prestigioase, respectiv: University of Washington, University of Oxford, University of Toronto, Harvard University – Harvard Medical School, University of California, San Francisco (UCSF), Johns Hopkins University etc.

Potrivit studiului, este vorba de efecte adverse serioase – între 18 și 98, miocardita fiind unul dintre acestea.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.