vineri, octombrie 7, 2022
Premierul Florin Cîțu a anunțat în cursul Ședinței de Guvern ce s-a încheiat cu câteva momente în urmă, calendarul relaxarilor. În viziunea domniei sale, valul trei al pandemiei a fost depășit, iar de acum începem ușor ușor tranziția spre o viață normală. Cu toate acestea, un rol extrem de important îl joacă și campania de vaccinare, care trebuie să revină de o pantă ascendentă.

Principalele declarații:

„Ministerele au banii până la finalul anului, pentru salarii și pensii. Era vorba de subvenții și eu am spus foarte clar că nu voi mai subvenționa pierderi. Reformele trebuie să le avem aprobate în ședințe de guvern. Pe companii nu avem încă planuri de reforme și în ședințele de guvern nu au venit încă reorganizările despre care am vorbit la începutul anului. La Ministerul Muncii se lucrează la trei lucruri, legea pensiilor, legea salarizării, sunt mai multe.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Facem tot ce e posibil să ajungă vaccinul cât mai aproape de cetățeni.

Eu am spus despre ceea ce facem la guvern, la guvern nu există această discuție, vaccinul este gratuit. Facem tot ce e posibil să ajungă vaccinul cât mai aproape de cetățeni. Nu există nicio discuție despre costul acestui vaccin. Am prezentat un calendar al relaxărilor. În următoarea ședință de guvern, care probabil va fi joi sau vineri, vom avea măsurile de relaxare pentru 1 iunie. Dacă va fi nevoie să ajustăm și pentru cealaltă perioadă, vom ajusta.

Obiectivul campaniei de vaccinare este acela de a scăpa de pandemie

Obiectivul campaniei de vaccinare este acela de a scăpa de pandemie. Vedem că avem cifre foarte bune privind reducerea ratei de pozitivare. Campania de vaccinare a avut rezultate, valul trei a dispărut, numărul persoanelor la ATI a scăzut, numărul persoanelor pozitivate scade în fiecare zi, deci avem aceste rezultate. Nu avem motive să nu mergem mai departe cu calendarul de relaxare, 1 iunie, 1 iulie, 1 august.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private