Sari la conținut

Îl vedeai zilnic la televizor, însă acum se zbate între viață și moarte. Familia: „Ne așteptăm în orice clipă…”

holurile spitalului
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Spital

Îl vedeai zilnic la televizor, însă acum se zbate între viață și moarte, după cum declară familia fostului afacerist Leo de la Strehai.

Potrivit surorii afaceristului, Leo de la Strehaia a ajuns într-o stare foarte gravă la spital înainte de Crăciun, iar de atunci a rămas internat.

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte

În cadrul unui interviu acordat SpyNews, sora afaceristului a declarat că „Prințul țiganilor” t nu are voie să facă efort și este la regim, respectând toate indicațiile pe care medicii de specialitate i le-au oferit. ”Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular în închisoare.

A fost transportat pe atunci, de urgență, la spital, acolo unde se află și în aceste momente. Din nefericire, starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care familia stă cu sufletul la gură, în fiecare clipă.

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu.

E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora afaceristului.

Leo de la Strehaia, cunoscut pentru numeroasele sale apariții la emisiunile TV, a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Controversatul om de afaceri a acuzat o execuţie la ordinul DNA şi spune că nu s-a putut apăra, fiind în izolare din cauza infectării cu Covid-19.

Leo de la Strehaia a fost condamnat la doi ani şi șase luni închisoare cu executare, fiind acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel