joi, august 18, 2022

Intervenție salvatoare în urma unui apel 112 în Calarași. Autoritățile judiciare continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz.

Intervenție salvatoare în urma unui apel 112 în Calarași. Autoritățile judiciare continuă cercetările

O femeie, fiica și fiul său care trăiau pe străzi, după ce ar fi rămas fără locuință, s-au aruncat în apa Brațului Borcea. Cei trei au fost scoși din apă, dar numai bărbatul a supraviețuit și a fost dus la Spitalul Județean în stare de hipotermie.

Te-ar mai interesa: Amalia Năstase, luptă dură cu kilogramele în plus....


Cei trei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice

Cele trei persoane, mama, în vârstă de 77 de ani, fiica sa de 47 de ani și fiul de 55 de ani, locuiau de mai bine de jumătate de an pe străzile din Călărași. Surse judiciare apropiate anchetei deschise de polițiști în acest caz susțin faptul că cei trei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice.

Sprijinul autorităților a fost refuzat

Autoritățile locale au încercat de mai multe ori să le găsească o locuință, însă aceștia au refuzat de fiecare dată să primească ajutorul. Astăzi, după-amiază, mama și cei doi copii au fost observați în zona Parcului Mare din Călărași în timp ce intrau în apele Brațului Borcea. Oamenii care se aflau în zonă au sunat imediat la 112.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Autoritățile judiciare continuă cercetările

La fața locului s-au deplasat pompierii, care au făcut eforturi pentru a-i scoate la mal pe cei trei. Din nefericire, femeile și-au pierdut în viața, iar bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Călărași în șoc hipotermic.

Medicii susțin că, în momentul de față, bărbatul se află în afara oricărui pericol. Autoritățile judiciare continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în acest caz, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre capacul galben al băuturilor răcor...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private