Sari la conținut

Jorge, probleme în relația cu Ramona. A ajuns la psiholog. „Noi chiar ne-am despărțit..”

Jorge, probleme în relația cu Ramona, soția lui cu 10 ani mai mare. În cadrul unui interviu la Survivor România, artistul a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare legate de trecutul său.

Jorge (40 ani) și Ramona Prodea, femeia de afaceri care arată trăznet la 50 de ani, formează acum un cuplu de invidiat. Trecutul n-a fost însă blând pentru cei doi. Mai întâi, cântărețul a vorbit despre problemele financiare pe care le-a avut.

Concret, Jorge ajunsese în punctul în care cheltuia aproape tot de câștiga, fără a se putea opri. Acesta a recunoscut că a fost la o constelație pentru a afla de ce nu poate să țină banii pe care îi câștiga.

„Am avut o problemă, oricât de mult aș fi încasat, cheltuiam tot. Aveam o relație diferită cu banii, ciudată, pe care am și lucrat-o la o constelație, am făcut special pentru treaba asta, de ce nu pot să țin banii care vin la mine.

Nu știam cum să fac ca să îi înmulțesc, ca să fie din ce în ce mai mulți și să rămână la mine. Și am lucrat câteva ore pe tema asta, câteva sesiuni și, da, am înțeles energia banilor, am înțeles cum să mă comport cu ei.

Noi venim și cu bagaje din trecut și cu tot felul de limitări din partea celorlalți sau a familiei. Uneori nu putem să înțelegem de ce facem anumite lucruri, de ce acționăm într-un anumit fel”, a povestit Jorge, pentru Impact.ro.

Jorge și Ramona s-au despărțit de mai multe ori și au ajuns la psiholog

Chiar dacă sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună o familie superbă, Jorge și Ramona Prodea au trecut prin multe încercări, până și-au consolidat relația Celebrul interpret a recunoscut că cei doi s-au despărțit de câteva ori și au ajuns la psiholog.

„Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat și împreună.

Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni”, a spus Jorge, conform sursei citate.

Jorge: „Îmi doresc să fiu un om mai bun”

În același interviu, Jorge a recunoscut că vrea să devină un tată mai bun și un soț mai bun. Totodată, acesta a povestit că are o traumă din copilărie de care și-a amintit abia la 40 de ani.

„Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.

Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta”, a încheiat cântărețul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel