joi, aprilie 9, 2020

Oamenii de știință au creat un calculator care îți permite să afli cu câte persoane te-ai culcat în mod indirect. Pentru a stabili numărul partenerilor sexuali, sunt folosite informații precum: vârsta, sexul, numărul celor cu care ai făcut sex și vârsta lor. În funcție de vârsta fiecărui partener, calculatorul stabilește un număr de parteneri aproximativ pe care i-a avut acesta.

Citește și: Medic american: ”Aciditatea este cauza tuturor bolilor.” Iată cum vă puteți alcaliniza organismul

Rezultatul se bazează pe numărul aproximativ de parteneri pe care îi au persoanele din grupul tău de vârstă și din grupurile de vârstă ale partenerilor tăi. 

De exemplu, o femeie de 30 de ani care a avut 7 parteneri sexuali, s-a culcat indirect cu 2.907.947 de persoane, potrivit calculatorului.

 

Scopul acestui calcul este de a explica motivul pentru care numărul infecțiilor cu transmitere sexuală este în creștere, odată ce majoritatea bărbaților declară că au întreținut relații sexuale cu aproximativ 9 persoane, iar femeile cu 6.

Citește și: Ceaiul care curăță plămânii de toxine

Calculează-ți și tu numărul partenerilor de sex accesând următorul link: http://calculators.lloydspharmacy.com/SexDegrees/

CITIŢI ŞI: