Sari la conținut

Majoritate britanicilor au avut aproximativ 2,8 milioane de parteneri de sex indirecți. Află și tu cu câte persoane te-ai culcat cu ajutorul unui calcul simplu

Oamenii de știință au creat un calculator care îți permite să afli cu câte persoane te-ai culcat în mod indirect. Pentru a stabili numărul partenerilor sexuali, sunt folosite informații precum: vârsta, sexul, numărul celor cu care ai făcut sex și vârsta lor. În funcție de vârsta fiecărui partener, calculatorul stabilește un număr de parteneri aproximativ pe care i-a avut acesta.

Rezultatul se bazează pe numărul aproximativ de parteneri pe care îi au persoanele din grupul tău de vârstă și din grupurile de vârstă ale partenerilor tăi. 

De exemplu, o femeie de 30 de ani care a avut 7 parteneri sexuali, s-a culcat indirect cu 2.907.947 de persoane, potrivit calculatorului.

 

Scopul acestui calcul este de a explica motivul pentru care numărul infecțiilor cu transmitere sexuală este în creștere, odată ce majoritatea bărbaților declară că au întreținut relații sexuale cu aproximativ 9 persoane, iar femeile cu 6.

Calculează-ți și tu numărul partenerilor de sex accesând următorul link: http://calculators.lloydspharmacy.com/SexDegrees/

Citeste si:

CITIŢI ŞI:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.