joi, martie 30, 2023

CANCERUL va afecta unul din doi oameni de-a lungul vieții, dar, din fericire, conștientizarea simptomelor, diagnosticull precoce și tratamentele îmbunătățite -fac ca această boală să nu fie la fel de înfricoșătoare ca altădată.

Dacă poți lua măsuri pentru a evita cancerul, fă-o. Deși nu puteți garanta că ceea ce faceți va elimina probabilitatea de a se dezvolta vreodată cancer, vă puteți minimiza riscul. Doctorul William Li a spus: „Olegările noastre cu privire la alimente sunt esențiale pentru prevenirea, tratarea și chiar inversarea cancerului”. Unul dintre cele mai bune alimente împotriva cancerului pe care le puteți consuma sunt nucile, în speciale, migdalele, alunele de pădure, caju, fisticul și nucile braziliene.

Te-ar mai interesa: Importanța activității fizice și a obiceiurilor al...

„Nucile conțin polifenoli care luptă împotriva cancerului și ne întăresc sistemul imunitar ”, a explicat doctorul Li.

„Și au, de asemenea, acizi grași omega-3 sănătoși, care pot omorî celulele canceroase prin întreruperea alimentării cu sânge”.

Următorul aliment pe care să îl iei în considerare sunt roșiile, descrise de doctorul Li ca un „luptător delicios împotriva cancerului”.

El a explicat: „Puterea roșiilor poate fi atribuită licopenului,  găsit la cele mai înalte niveluri în roșia San Marzano”.

„Licopenul vă protejează, de asemenea, ADN-ul de daune, ceea ce vă ajută să vă protejați împotriva cancerului”.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...

Doctorul Li a subliniat cercetări în care bărbații care au mâncat două până la trei căni de roșii fierte de două ori pe săptămână au avut un risc cu 30% mai scăzut de cancer de prostată.

Un alt prieten care luptă împotriva cancerului este cartoful violet, care conține o substanță chimică naturală numită antocianină.

Antocianina „fometează și ucide celulele canceroase și șterge temutele celule stem canceroase”.

Te-ar mai interesa: „Fântâna Tămâduirii” din România care vindecă oric...

Nu în ultimul rând, doctorul Li recomandă stridiile, deoarece carnea conține proteine, polizaharide și aminoacizi.

Conținutul unei stridii are efecte antioxidante puternice care protejează ADN-ul împotriva daunelor radicalilor liberi.

„Cercetătorii au descoperit că consumul de extracte din stridii poate reduce daunele ADN-ului cu 90 la sută”, a spus doctorul Li.

„Și mâncatul de stridii crește glutationul antioxidant cu 50 la sută.”

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

Când vine vorba de o băutură sănătoasă, s-ar putea să te surprindă că doctorul Li nu a spus apă. În schimb, medicul recomandă să bei ceai verde matcha.

„Cercetătorii în cancer din Anglia au arătat că ceaiul verde matcha poate lupta împotriva cancerului de sân prin întreruperea conductelor de combustibil către celulele stem canceroase.

„Fără combustibil, celulele stem canceroase nu pot funcționa și nu pot muri.”

Te-ar mai interesa: Substanța consumată de Ana Morodan, prinsă băută ș...

Totuși, studiul a fost făcut într-un laborator și nu pe persoane care au cancer de sân.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private