Sari la conținut

Mesaj macabru primit de pacienții unei clinici, înainte de Crăciun. „Am crezuit că e o glumă proastă. Nu pot face așa ceva!”

Sursă: UNSPLASH
copii sunt predispuşi la pubertate precoce

Mesaj macabru primit de pacienții unei clinici, înainte de Crăciun. „Am crezuit că e o glumă proastă. Nu pot face așa ceva!”

Cu doar două zile înainte de Crăciun, mai mulți pacienți din Marea Britanie au rămas șocați de mesajul pe care l-au primit din partea unei clinici medicale.

O clinică medicală din Marea Britanie le-a trimis pacienților un mesaj telefonic terifiant prin care îi anunțau că suferă de o formă agresivă de cancer, cu metastaze.

Mesaj macabru primit de pacienții unei clinici, înainte de Crăciun

În locul urărilor de bine, mii de oameni au fost anunțați că suferă de „cancer pulmonar agresiv cu metastaze”. Mai mult, pacienții clinicii erau îndrumați să completeze un formular care le permite persoanelor cu boli terminale să ceară anumite beneficii.

Este vorba despre clinica Askern Medical Practice din Doncaster, care are aproximativ 8.000 de pacienți, iar mesajele telefonice au fost trimise în 23 decembrie.

Din fericire, după aproximativ o oră, oamenii au primit un alt mesaj în care li se spunea că a fost o greșeală și că voiau să transmită de fapt „Crăciun fericit”.

„Primul lucru pe care m-am gândit a fost că este o glumă proastă. M-a luat complet prin surprindere… Nu merg des la doctori, apoi din senin, aflu că am cancer.

Tocmai le-au spus oamenilor cu câteva zile înainte de Crăciun că au cancer pulmonar terminal. Nu pot face asta”, a spus unul dintre pacienți potrivit BBC.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.