joi, octombrie 6, 2022

Dana Budeanu i-a transmis la un moment dat un mesaj amuzant Biancăi Drăgușani, însă a avut grijă să îl taxeze dur pe Gabi Bădălău, iubitul vedetei.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă?

Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei, potrivit România TV.


„E puternică și miserupistă”

Recent, Bianca Drăgușanu a complimentat-o pe Dana Budeanu în timpul unui podcast și spune că se regăsește în foarte multe lucruri pe care creatoarea de modă le spune.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii.

Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Bianca Drăgușanu, gafă uriasă

Vedeta a reușit să jignească o mare parte dintre femei în cadrul podcast-ului „Zig Zag”, moderat de George Tănase.

Povestind despre cât de mult o admiră pe Kim Kardashian, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a spus că „femeile scunde nu sunt oameni”. Bianca are o înălțime de 1,8 metri, scrie Libertatea.

„De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic”, a spus Bianca, în emisiune.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private