Sari la conținut

Monica Pop, acuze aduse autorităților. „Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare!/ Totul cu ură si amenințări!”

Din cuprinsul articolului

Monica Pop, acuze aduse autorităților. „Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare!/Totul cu ură si amenințări!”

Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop continuă să pună sub semnul întrebării modul ineficient, chiar greșit, în care autoritățile au ales să se ocupe de campania de vaccinare în masă împotriva Covid-19.

Într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook, Monica Pop arată faptul că nu se vorbește deloc despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid. Medicul susține că se pune accentul doar pe amenințare, intimidare și pedepsire.

Monica Pop, acuze aduse autorităților

„Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: ‘Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!’. Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!

Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informație ZERO, stiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urîte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante, ( se ocolesc deliberat informațiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură!

La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură si amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul! Faceți în așa fel încât oamenii să aibă încredere!!! Se poate!”, este mesajul dr. Monica Pop.

Monica Pop s-a născut pe 22 iunie 1953 la Cluj și este născută într-o familie de medici. Este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Până în anul 2018, Monica Pop a fost manager general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. În prezent este șefă de secție în același spital. Este cel mai vechi director de spital din București, la ora actuală (din aprilie 1994).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel