miercuri, august 10, 2022

Vaccinarea copiilor este un subiect delicat. Tot mai mulți medici recomandă ca tinerii să nu fie imunizați împotriva coronavirusului, deoarece sistemul imunitar este în dezvoltare, iar vaccinul poate avea un impact puternic asupra organismului.

Monica Pop a explicat pentru Antena 3 că riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporțional cu forța sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri mult mai mare decât COVID-19, fapt cauzat de sistemul imunitar care se dezvoltă încă la această vârstă.

Te-ar mai interesa: Ai celulită? Iată cum scapi de ea cu metode simple...

Astfel, medicul susține că pentru cei sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea sa tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pentru tinerii sub 20 de ani, riscul de deces provocat de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.

De asemenea, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite a dezvăluit că vaccinul Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieții de 12 și 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pus de boală. Pentru fete între 12 și 17 ani riscul de spitalizare este între patru și cinci ori mai mare decât prezice CDC că ar preveni internarea în spital.

Te-ar mai interesa: Ce sfânt sărbătorim mâine: mulți îi poartă numele...

Vaccinul reduce riscul de mortalitate de pe urma bolii cu doar 16% pentru băieții între 12 și 17 ani, pentru fetele de aceeași vârstă riscul de deces provocat de vaccin este de 72 de ori mai mare comparativ cu pericolul pus de boală.

Monica Pop, unul dintre medicii care nu susțin vaccinarea copiilor

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Te-ar mai interesa: De ce suntem nefericiți, dacă avem totul? Părintel...

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus”, afirmă Monica Pop, conform Antena 3.

Te-ar mai interesa: Cei mai afemeiați bărbați din horoscop. Numerolog:...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private