Sari la conținut

Monica Pop: Testarea trebuie să fie complet gratuită/Certificatul de vaccinare e o condiționare nedreaptă, discriminatorie și inutilă

Monica Pop: Testarea trebuie să fie complet gratuită/Certificatul de vaccinare e o condiționare nedreaptă, discriminatorie și inutilă

Medicul oftalmolog Monica Pop atrage atenția că autoritățile române recurg la discriminare când afirmă că doar cetățenii vaccinați vor avea anumite drepturi. Medicul Monica Pop consideră că și testarea ar trebui să fie gratuită, la fel ca vaccinarea anti-covid.

„Testarea trebuie să fie complet gratuită, măcar pentru toți asigurații!!! De ce vaccinul e gratuit iar testarea la cerere, nu? Testarea se face pentru a diagnostica boala si a opri transmiterea ei! Pentru a TRATA si SALVA PACIENTII SI , PENTRU A NU PUNE IN PERICOL VIATA CEILORLALTI !!!
S-a trecut mult prea ușor peste acest aspect!!! Cum doar nici 7000 de teste? Medicina nu are sărbători! Nu a avut niciodată!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

Monica Pop: Certificatul de vaccinare e o condiționare nedreaptă, discriminatorie și inutilă

Ulterior acestei postări, medicul oftalmolog a făcut un apel la autorități pentru a nu-i discrimina pe spectatorii de teatru care nu și-au făcut vaccinul anti-covid și, prin urmare, nu pot merge la teatru.
„De ce să distrugeți teatrul? Certificatul de vaccinare e o condiționare nedreaptă, discriminatorie și inutilă!!!
Sunt nevaccinati 17 milioane de români! Deci, condamnati! Marea majoritate!
AVOCATII CE SPUN? Dar MEDICII?! ARTISTII DE CE TAC? SPECTATORII?!
P. S. Lăsați spectatorii cu mască și distanțare! Atât! Ajunge! Daca oricum se merge cu masca si se respecta distantarea (30% din locuri), de ce trebuie certificat de vaccinare?

Orice vaccinat poate face boala și o poate transmite!

Se stie clar că VACCINAREA NU ANULEAZĂ IMBOLNĂVIREA! Determină doar o forma mai putin gravă de boală. F important, de altfel. Dar ORICE VACCINAT POATE FACE BOALA SI O POATE TRANSMITE! Daca intra un vaccinat dar care are boala, cu simptome sau nu, poate nici nu stie,( INMS transmite ca sint peste 25.000 de vaccinati care s-au imbolnavit), o poate transmite! Si atunci? Care e ratiunea? Daca VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE ( cum a spus si dl Presedinte), cum se poate conditiona prezenta, cum se poate lua dreptul la munca, la viață, la destindere ?! De ce la biserică, in magazine, la spa sau la salile de joc,etc, se poate si la teatru nu?Acolo nu sint tot oameni??!!
Valabil pentru toate domeniile !!!
Lăsați oamenii să trăiască”, a scris medicul oftalmolog pe contul său de Facebook.
Revolta Monicăi Pop vine după ce prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că vor fi organizate spectacole-experiment cu sala aproape plină, nu la capacitate de 30% și cu condiția ca participanții să fie vaccinați anti-covid.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: