Sari la conținut

Nu veți mai arunca niciodată aceste punguțe pe care le găsiți în pantofi după ce veți afla cât sun de folositoare

Știm cu toții că atunci cumpărăm, cum ar fi o pereche de pantofi, vom găsi un săculeț cu gel de silicon în cutie, nu-i așa? Din nefericire, mulți oameni din întreaga lume spun că acestea sunt inutile, chiar toxice, dar – este cu totul și cu totul greșit.  Da, ei au dreptate atunci când vine vorba de partea toxică, deoarece acestea nu ar trebui să fie consumate din cauza dioxidului de siliciu pe care îl conțin! Veți fi uimiți când noi vă spunem că aceste geluri de dioxid de siliciu sunt extrem de utile și le puteți folosi pentru tot! Citește articolul de mai jos pentru a afla mai multe despre acest lucru!

Ei bine, acest lucru înseamnă că data viitoare când cumperi ceva, nu ar trebui să arunci aceste pliculețe cu gel de siliciu. Ar trebui să păstrați punga, care are granule galbene sau albe ușoare. Pungile de gel de siliciu sunt inofensive și sunt folosite pentru a menține prospețimea. Ele sunt menite să țină departe de umiditate de la deteriorarea produsului în timpul depozitării. Continuarea pe elli.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel