miercuri, septembrie 28, 2022

Prognoza meteo completă pentru luna septembrie. După una dintre cele mai secetoase veri din istorie, vin ploile!

La începutul verii, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, declara că vara 2022 ar putea fi cea mai secetoasă perioadă din istorie în Moldova.

„Pentru jumătatea de est a țării, lipsa sau insuficiența precipitațiilor cu siguranță va menține și accentua starea de secetă pedologică, mai ales că în Moldova este posibil să consemnăm cea mai secetoasă perioadă din istorie”, declara Elena Mateescu în iunie, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Prognoza meteo completă pentru luna septembrie. După una dintre cele mai secetoase veri din istorie, vin ploile!

Astăzi, Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în perioada următoare, cantitatea de ploi va fi excedentară în toată țara, însă temperaturile se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă.

Săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022 

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private