Categories: Ştiri sănătate

Războiul i-a dat planurile peste cap. Adda, decizie importantă în ziua în care a împlinit 30 de ani!

Războiul i-a dat planurile peste cap. Adda, decizie importantă în ziua în care a împlinit 30 de ani!

Deși a suferit foarte tare când a aflat diagnosticul, Adda a ales să vadă partea bună a lucrurilor, aceea că știe care este boala de care suferă, după mai mult de un an de incertitudini, și că poate acționa pentru a se face bine.

Războiul i-a dat planurile peste cap. Adda, decizie importantă în ziua în care a împlinit 30 de ani!

Pe 3 martie, artista a împlinit 30 de ani, prilej cu care le-a împărtășit fanilor săi cea mai mare dorință a sa.

„Asta-s eu, la 30 de ani. Fara make up, ciufulita, doar cu bucurie. Binecuvantata cu cel mai superb copil, cel mai iubitor sot, cei mai nebuni caini, familia aproape, muzica ce-mi curge prin vene si cu voi, care-mi sunteti alaturi.

Tot ce imi doresc este sa fiu sanatoasa, ca sa pot iubi din tot sufletul, o viata intreaga, cele enumerate mai sus!”, a scris cântăreața pe pagina sa de Facebook.

Ziua de 3 martie ar fi trebuit să fie și ziua lansării noului său album, „Fata din diamant”, după cum anunța în urmă cu puțin timp.

„Am trecut femeia prin toate starile. 11 piese si 11 povesti de viata. Am lucrat doi ani la acest album care se va lansa peste noua zile. Chiar daca e despre femeie, nu ii este destinat doar ei. E despre dragoste, curaj, durere, vulnerabilitate, razbunare dar si despre puterea de a o lua mereu de la capat, cu fruntea sus, devenind un ! 03.03| Fata din diaman”, a dezvăluit artista. 

Din păcate, războiul din Ucraina și drama prin care trec mii de ucrainieni i-au schimbat planurile. În ciuda faptului că era un proiect important, la care a lucrat doi ani de zile, Adda a decis să amâne lansarea noului său album, „din respect pentru cei care luptă pentru viața lor”.

„Am decis, impreuna cu casa de discuri, sa amanam lansarea albumului. Din respect pentru cei ce lupta acum pentru viata lor. Cuvintele mele sunt mult prea mici insa ma rog cu tot sufletul pentru pace si iubire. Si sper ca binele va invinge!”, a anunțat Adda. 

Boala cu „1000 de fețe” de care suferă artista

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, cântăreața și-a anunțat admiratorii că, după un an și jumătate în care i s-a pus un diagnostic greșit, a aflat adevărul despre boala de care suferă. Adda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Borelioza şi Bartonella. „A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului ca să fiu diagnosticată”, a spus aceasta.

„Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella- transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange.

Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile.

La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Va voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Planuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales ca voi implini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni si noul single”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook.

Recent Posts

Rețeta-minune de mic dejun cu care o femeie a slăbit 45 de kilograme

Nutriționiștii recomandă adăugarea de proteine ​​la fiecare masă, în condiţiile în care acestea susţin pierderea…

3 ore ago

Românii care au pensia de 5.800 de euro pe lună. Cum au ajuns la această valoare astronomică?

O carieră în Parlamentul European este adesea percepută ca o oportunitate de a activa într-un…

3 ore ago

ANM anunţă SCHIMBAREA radicală a vremii! PROGNOZA detaliată

Meteorologii au emis o atenţionare meteorologică cod galben, anunţând averse, descărcări electrice şi izolat grindină în…

4 ore ago

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, clasificat la nivel de competenţă foarte înalt

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost clasificat în categoria IM – nivel de…

4 ore ago

România vrea să atragă alte 500 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alexandru Rogobete a declarat că planurile de extindere a…

4 ore ago

5 tipuri de burtă la femei. Cauzele apariției și metodele de eliminare a grăsimii abdominale

Multe femei ezită să poarte un costum de baie, deoarece corpul lor este corupt de…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar