Sari la conținut

Remodelează-ți inteligent corpul. 3 terapii care te pregătesc pentru primăvara 2021

Remodelează-ți inteligent corpul. 3 terapii care te pregătesc pentru primăvara 2021.

Primăvara 2021 este aproape, iar corpul tău are nevoie de atenție deosebită pentru a se adapta la schimbările de temperatură. După un an 2020 care l-a ținut blocat, după o iarnă în care, prin definiție, excesele alimentare și sedentarismul sunt puncte forte, a venit vremea să facem ceva pentru sănătatea lui.
Specialistul în Nutriție și Remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă ca, în această perioadă, să efectuăm următoarele 3 terapii care-ți pregătesc corpul pentru primăvara 2021.
„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă primăvara, mai mult ca oricând, trebuie să depunem efortul de a-l ajuta în procesul de adaptare. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior.
Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc”, a declarat specialistul Wasim Nazer.
Imagini pentru wasim nazer

Remodelează-ți inteligent corpul. 3 terapii care te pregătesc pentru primăvara 2021

DRENAJUL LIMFATIC

Beneficiiile drenajului limfatic sunt numeroase.

  • se elimină toxinele și retenția de apă
  • se reduce senzația de picioare grele
  • se reduce celulita
  • ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi
  • ajută la detoxifierea organismului
  • ajută la îmbunătățirea trofismului pielii
  • favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină
  • dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare
DRENAJUL LIMFATIC AJUTĂ LA AMELIORAREA STĂRILOR DE ANXIETATE, READUCE STAREA DE BINE ȘI DE RELAXARE. PRESODRENAJUL NU PREZINTĂ EFECTE ADVERSE ȘI ADUCE MARI BENEFICII.
În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână. Iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min. Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

CAVITAȚIA – LIPOSUCȚIA VIRTUALĂ

Cavitația este o procedură eficientă care ajută la
  • slăbirea localizată prin eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime de la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, brațelor sau bărbiei
  • oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.

După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, dar înainte și după tratament este obligatorie hidratarea pentru activitatea de purificare a ficatului. Este recomandat să se efectueze o ședință de cavitație de 40 de min pe săptămână sau 2 ședințe de 20 de min cu un interval de 72 de ore între acestea. Durata tratamentului variază între 6 și 12 ședințe pe zonă.

Remodelează-ți inteligent corpul. SHOCKWAVE – TERAPIA CU UNDE ȘOC

Procedurile cu shokwave sunt recunoscute la nivel modial ca fiind unele dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală. Odată aplicate pe piele, undele de șoc se propagă în mod radial, cedând energia lor în profunzimea țesuturilor.

Astfel, datorită creșterii presiunii, activează țesutul conjunctiv și tonifiază musculatura, crește vascularizarea, se mărește fluxul sanguin și limfatic. Iar fibrele dintre celulele de grăsime se comprimă și celulele adipoase hipertrofice se desumfla, eliminându-se excesul de lichide interstițiale. Și, în mod direct, aspectul de coajă de portocală.

După procedură, țesutul conjunctiv se relaxeazaă și devine mai elastic. Este stimulată producția de colagen care favorizează tonifierea dermei și a epidermei redând pielii un aspect mai tonic și tânăr. Sunt necesare între 6-12 ședințe pentru a termina un ciclu întreg al tratamentului, rezultatele devenind vizibile și de durată după a 4-a ședință, iar elasticitatea pielii crescând cu 60%.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel