miercuri, februarie 1, 2023

RUGĂCIUNE pentru vindecarea durerilor trupești și sufletești. Rostește ACATISTUL MÂNTUITORULUI pentru a te izbăvi de necazuri și a te feri de rele și durere.

Din bătrâni se spune că Acatistul Mântuitorului izbăvitor de necazuri are o putere tămăduitoare deosebită și se citește cât mai des cu putință pentru a avea parte de ocrotirea divină.

Pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie, acest acatist este făcător de minuni.

Te-ar mai interesa: Ce legătură există între dermatita atopică și stre...

De aceea, la vreme de întristare și deznădejde, citirea acatistului către Mântuitor este de mare folos și îl ajută pe cel greu încercat de probleme să își păstreze credința statornică.

Iată ce rugăciune să rostești pentru alungarea relelor și vindecarea durerilor trupești și sufletești, potrivit BZI.ro.

Acatistul Mântuitorului izbăvitor de necazuri

Atunci când suntem copleșiți de neputință, deznădejde și necazuri este bine să rostim câteva rugăciuni vindecătoare și cu efect imediat.

De grabnic ajutor în cele mai grele momente ale vieții noastre este Acatistul Mântuitorului izbăvitor de necazuri. Acesta se citește cât mai des cu putință pentru a avea parte de binecuvântarea tuturor forțelor cerești, de spor în toate și de înțelegere cu cei dragi.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi dacă dormi pe spate. Medic: cre...

Sursă FOTO: Unsplash

La vreme de deznădejde, boală și disperare, Acatistul Mântuitorului are un efect imediat.

„Până când, Doamne, mă vei uita, până în sfârşit? Până când vei întoarce faţa Ta de la mine?

Până când voi îngrămădi gânduri în sufletul meu, durere în inima mea ziua şi noaptea?”, se întreba David proorocul, cuprins de tulburare.

Dar când sufletul său s-a veselit de milele Tale, Ţi-a cântat cu dragoste şi mulţumire: Aliluia!

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

Ştim neputinţele şi slăbiciunile noastre, dar ştim şi că Îţi stă în putere să ne întăreşti aşa cum L-ai întărit pe David când s-a luptat cu Goliat şi cum i-ai întărit pe sfinţii Tăi în lupta cu puterile întunericului. Pentru acesta ne rugăm Ţie.

Grijile ne apasă şi ne tulbură, îndepărtându-ne mintea de la Dumnezeu, şi sufletele noastre nu găsesc alinare.

Nu este cu putinţă să scăpăm de tirania lor dacă nu ne vom îndrepta nădejdea spre Domnul, Cel ce aşteaptă să primească de la noi cântarea: Aliluia!

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

Doamne Iisuse Hristoase, noianul păcatelor noastre ne apasă şi zacem ca bolnavul de la Scăldătoarea Siloamului, neavând putere să intrăm în scăldătoarea pocăinţei.

Ajută-ne, Tu, Milostive Doamne, să primim curajul de a părăsi şi de a urî păcatul, de a alerga la scaunul spovedaniei şi de a ne mărturisi prea multele noastre păcate.”

Așadar, ia o pauză din tot ce faci, aprinde candela și o lumânare și rostește această rugăciune cu credință în bunul Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap!...

Doamne, ajută-ne! AMIN

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private