Categories: Stil de viaţă

SECRETUL suprem al frumuseții Shakirei. Face asta la fiecare apariție publică: Arăt mai bine acum decât acum 10 ani

Shakira este una dintre cele mai apreciate și carismatice vedete din lume. Printre toate atributele ei iese în evidență frumusețea ei de neegalat, naturală, care pare să fi rămas intactă chiar și acum când are aproape 45 de ani. Iată câteva dintre secretele tinereții sale.

Superstarul columbian Shakira pare, la 45 de ani, cu ușurință mai tânără cu zece până la cincisprezece ani. Chiar nu s-a schimbat prea mult de la sosirea sa în Statele Unite în 1998, la vârsta de 20 de ani.

Genul acesta de tinerețe și frumusețe nu se întâmplă fără efort.

Aflați cum reușește frumoasa cântăreață să se mențină atât de uimitoare și care este secretul său nr. 1 atunci când vine vorba de îngrijirea personală.

SHAKIRA ÎȘI FACE PROPRIUL MACHIAJ – TOT TIMPUL

În mod surprinzător, Shakira este foarte diferită de alte vedete prin faptul că insistă să-și facă propriul machiaj, chiar și pentru concerte, spectacole, aproape orice apariție publică.

Este neobișnuit și cool să vezi o celebritate relaxată din acest punct de vedere. Ea a declarat pentru InStyle în 2014 că îi place să o facă singură și și-a împărtășit filosofia de machiaj.

“Nu te complica. De obicei port o culoare naturală pe buze și îmi accentuez ochii. Simt că cu cât machiez mai puțin, cu atât arăt mai bine. După atâția ani în fața camerei, uneori, cred că arăt mai bine acum decât acum 10 ani când am purtat mai mult make-up! Este important să vă lăsați propria piele să strălucească “.

CUM S-AR ÎMBRĂCA SHAKIRA DACĂ AR DEPINDE DE EA

Shakira poate purta orice brand își dorește, însă recunoaște că este adepta stilului relaxat.

Cantareata The Whenever, Wherever a vorbit cu Hello! în 2015, la trei luni după nașterea celui de-al doilea copil al său, Sasha.

„Dacă ar depinde de mine, aș purta doar blugi și tricouri, chiar și pe covoare roșii, dar atunci nimeni nu m-ar fotografia, iar asta m-ar în foarte mult. Deci, știi, trebuie să țin pasul cu restul populației feminine și, uneori, să încerc ceva mai mult ”.

SECRETUL SUPREM AL FRUMUSEȚII SHAKIREI

Este destul de clar prin acest punct că, pentru această artistă, filosofia ei de frumusețe (și poate de viață) păstrează lucrurile simple și elegante. De la machiaj până la garderoba, stilul ei este frumos, dar nu îl gândește prea mult.

Așadar, principalul ei sfat de frumusețe este, deloc surprinzător.

„Purtați protecție solară și zâmbiți!”, A spus ea în conversația cu InStyle. „Un zâmbet bun dă dovadă de încredere și este într-adevăr cel mai bun machiaj.”

„Îmi îngrijesc bine dinții și când am știut că campania cu Crest 3D White (Shakira a fost în trecut o ambasadoare a mărcii) zâmbea și promova zâmbetul, am crezut că se potrivește perfect – chiar merge cu filozofia mea de viață. ”

„Sunt atât de zâmbitoare încât uneori fotografii trebuie să-mi ceară să mă opresc și să dau un aspect mai serios sau mai sexy!”

Apropo, nu glumește despre protecția solară. Glam a întrebat-o în 2014 despre conținutul sacului de plajă. Răspunsul ei?

„Cea mai mare protecție solară SPF pe care o pot găsi. Evit întotdeauna deteriorarea pielii de la soare. . . De asemenea, folosesc un ser de vitamina C înainte de a mă machia pentru a-mi hrăni pielea, împreună cu o mulțime de cremă hidratantă. ”

Recent Posts

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, clasificat la nivel de competenţă foarte înalt

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost clasificat în categoria IM – nivel de…

16 minute ago

România vrea să atragă alte 500 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alexandru Rogobete a declarat că planurile de extindere a…

36 de minute ago

5 tipuri de burtă la femei. Cauzele apariției și metodele de eliminare a grăsimii abdominale

Multe femei ezită să poarte un costum de baie, deoarece corpul lor este corupt de…

56 de minute ago

Persoanele care NU ar trebui să consume pepene roșu. Dacă suferi de această boală, consumul de pepene roșu poate fi fatal

Bogat în vitamine, sărac în calorii, suculent și delicios, pepenele roșu este sinonim cu vara…

o oră ago

Anunțul președintelui CNAS: Acces sporit la sisteme de monitorizare continuă a glicemiei pentru pacienții cu diabet

Dr. Herdea a subliniat că, în viitorul apropiat, pacienții cu diabet vor putea achiziționa sisteme…

2 ore ago

Veşti bune pentru pensionari: mai mulţi bani în luna iunie!

Milioanele de pensionari români așteaptă cu nerăbdare să le intre pensiile pe luna iunie 2024,…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar