joi, februarie 2, 2023

Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armata britanică  poate elimina 99,99% din virusul Covid-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar din prima linie, deoarece susține lupta împotriva virusului.

Peste 50.000 de sticle de dezinfectat Virusend au fost deja trimise către medicii și asistenetele din spitalele din Marea Britanie.

Confrom comunicatului de presă, în acest moment se crează infrastructura necesară pentru ca spray-ul să fie pus la dispoziția întregii populații prin intermediul platformelor online, dar și în magazinele fizice.

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

Virusend ucide 99,99% din virus în mai puțin de 1 minut.

Co-dezvoltată de experți în inovare din armata britanică, formula de pulverizare Virusend s-a dovedit a fi extrem de letală împotriva SARS-CoV-2, tulpina pandemică a coronavirusului.

Testele ample efectuate de Centrul de excelență pentru cercetarea bolilor infecțioase și Școala de medicină tropicală din Liverpool au dovedit că Virusend ucide 99,99% din virus în mai puțin de 1 minut.

Timpul de ucidere rapid al spray-ului îl face ideal pentru utilizare pe o varietate de suprafețe în zone cu picături ridicate, cum ar fi testarea în masă și locurile de vaccinare.

Dezinfectantul este, de asemenea, testat pentru o utilizare mai largă în NHS, inclusiv în mediile clinice.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

„Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armată care poate elimina 99,99% din virusul COVID-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar de pe prima linie pentru a sprijini lupta împotriva virusului.” , se arată în comunicatul publicat miercuri de Ministerul Apărării britanic.

Produsul a fost dezvoltat pentru a oferi armatei o protecție sporită, în plus față de o serie de măsuri de distanțare individuală și de distanțare socială, în timp ce operează facilități de testare Covid.

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private